Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, kamu hizmetlerinde ve dinî alanda gösterilen özverili çalışmalar nedeniyle çeşitli kamu görevlilerine ve din görevlilerine Başarı Belgesi takdim etti.
Valilikte düzenlenen törende; Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Aziziye Kaymakamı Muhammet Tugay ve Karayazı Kaymakamı Onur Titiz “Üstün Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi.
Ayrıca, İŞKUR İl Müdürü Abdulkadir Mutlu ile İl Tarım ve Orman Müdürü Alpaslan Kenger de “Başarı Belgesi” almaya hak kazandı.
Diyanet Akademisi Ömer Nasuhi Bilmen Dinî Yüksek İhtisas Merkezi hocalarından Abdurrahim Dursun ile geçtiğimiz hafta düzenlenen törenle Aşere-i Takrib ve Tayyibe mezunu olan imamlar da Vali Çiftçi tarafından başarı belgesi ile onurlandırıldı.
Vali Çiftçi, konuşmasında kamu hizmetlerinin ve dinî çalışmaların toplum hayatına katkılarına dikkat çekerek, tüm personele teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.