Transferin son gününde 5 takviye

Futbolda 1. transfer ve tescil dönemi sona erdi

admin
admin
09 Eylül 2021 Perşembe 05:59
Transferin son gününde 5 takviye

Futbolda "Yaz transfer dönemi" olarak adlandırılan 2021-2022 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi kapandı.

BB Erzurumspor, yaz transfer döneminin son gününde takıma 5 transfer yaptı.

Mavi-beyazlı ekibin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 24 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Alican Özfesli Başakşehir'den, 23 yaşındaki file bekçisi Erkan Anapa’nın ise Giresunspor'dan kiralandığı belirtildi. 29 yaşındaki Kosovalı on numara oyuncusu Herolind Shala ile Bursaspor'un 31 yaşındaki sol beki Ufuk Budak da kadroya katılan isimlerden oldu. Mavi-beyazlılar transferin son dakikalarında Yeni Malatyaspor’un Malili sağ kanat oyuncusu Aly Malle'yi de kadrosuna kattı.

23 yaşındaki Malle, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor formasıyla 7 maça çıkarken, takımı adına gol ve asist katkısı yapamamıştı. BB Erzurumspor, transferleri resmi sayfasından, "Erzurumspor'umuza hoş geldiniz." notuyla duyurdu.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun kararına göre, 17 Haziran 2021'de başlayan yaz transfer dönemi, gece yarısı itibarıyla sona erdi.

"Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 12 Ocak 2022'de başlayıp 8 Şubat 2022'de sona erecek.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.