SÜPER KUPA ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Cirit Süper Kupa Finali nefes kesti.

admin
admin
06 Kasım 2016 Pazar 16:05
SÜPER KUPA ŞAMPİYONU BELLİ OLDU
Erzurum Cirit Sahası’nda düzenlenen final karşılaşmasında Akıncılar Atlıspor Kulübü ile Şengel Atlıspor Kulübü karşı karşıya geldi. Cirit Süper Kupa Finali’nde Akıncılar Atlıspor Kulübü süper kupanın sahibi oldu. Süper kupayı kazanan Akıncılar Atlıspor Kulübü’ne kupayı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu verdi.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla kentte faal olan cirit kulüplerine yem yardımında bulunuldu. Cirit kulüplerine 50 ton arpa yem dağıtıldı. Başkan Sekmen’in talimatıyla Atlı Cirit Türkiye Finallerinde şampiyonluk kupasını kazan Akıncılar Atlıspor Kulübü ile üçüncülük kupasını kazanan Şengel Atlıspor Kulübü’ne Büyükşehir Belediyesi tarafından nakdi yardımda da bulunuldu.
Bu arada cirit kulüpleri, gerek geleneksel sporların gelişmesinde gerek şehirdeki spor organizasyonlarına sunduğu katkı gerekse de cirit kulüplerine sağladığı destekten ötürü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.