Spor aşkı engel tanımadı

Erzurum Valisi Okay Memiş’in startını verdiği ‘Engel Olma Gönüllü Ol Yol koşusu’ 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde önemli bir farkındalık oluşturdu.

admin
admin
04 Aralık 2021 Cumartesi 11:51
Spor aşkı engel tanımadı

Soğuk havaya aldırış etmeyen vatandaşlar 1000 metre koştu. Koşuya katılan herkese madalya dağıtıldı.

Erzurum Valiliği öncülüğünde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği, Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi’nin de desteklediği ‘Engel Olma Gönüllü Ol’ adı altındaki Yol Koşu yapıldı.

Erzurum Valisi Okay Memiş’in start verdiği koşuya DSİ Palandöken Masterlar Koşu Grubu üyelerinin yanı sıra Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi’nden gönüllüler, Erzurum GSİM Antrenörleri ve Sporcuları katıldı.

Kazım Karabekir Stadı Yolundaki Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Yolunda 1000 metre mesafede yapılan yol koşusu soğuk havaya rağmen büyük ilgi gördü.

Erzurum Palandöken Masterlar Koşu Grubu ile Herkes İçin Spor Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Hüseyin Öz, ERVAK Başkanı Erdal Güzel ve eski sporcular, şarkı ve türkülerle bitiş noktasına gelen master atletler, ‘Yol Koşusu’na renk kattı.

Vali Yardımcısı Can Atak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ile Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, davetliler, sporcu ve antrenörlerle Erzurum Spor Salonu’na kadar yürüdü.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.