Paten dostu sağlıkçılara plaket

Türkiye Buz Pateni Federasyonu, özellikle Erzurum’da yapılan sürat pateni yarışmalarında ambülans ve sağlık hizmeti sunan sağlıkçıları plaket ile ödüllendirdi.

admin
admin
02 Nisan 2022 Cumartesi 10:11
Paten dostu sağlıkçılara plaket

Buz Pateni Federasyonu Başkanı Gökhan Özdemir’in adına Erzurum İl Temsilcisi Vedat Refayeli, İl Sağlık Müdürü Dr.Gürsel Bedir ile Ambulans Hizmetleri Başhekimi Dr. Oğuzhan Aygün’e teşekkür plaketlerini takdim etti.

Gerek Federasyon kupası ve gerekse Türkiye şampiyonalarında ambulans ve sağlıkçı hizmetlerinin eksiksiz olarak sunan Dr.Bedir ve Dr.Aygün’e Federasyon Başkanı Gökhan Özdemir adına teşekkür eden Vedat Refayeli, ‘’Yarışmalarda sporcularımızın dereceleri kadar sağlıkları da bizim için çok değerli. Sağlıkm konusunda bugüne kadar bizlere her türlü desteği sunan hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık ekiplerine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr.Gürsel Bedir ile Dr.Oğuzhan Aygün de sporcunun sağlıklı ortamda antrenman ve yarışma yapmasının öncelikleri arasında bulunduğunu belirtirken, ‘’Onların da Furkan Akar gibi uluslararası arenada göğsümüzü kabartan derecekler alması bize teşekkür yerine geçiyor zaten. Her zaman olduğu gibi bundan böyle de sağlıkçılar olarak sporcularımızın yanındayız’’ dediler.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.