Palandöken Belediyespor ilk yarıyı lider tamamladı

Voleybol Erkekler 1.Ligi B grubunda mücadele eden Palandöken Belediyespor evinde konuk ettiği Hatay Büyükşehir Belediyespor takımını 3-0 yenerek üst üste aldığı galibiyetlerle ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı.

admin
admin
24 Aralık 2018 Pazartesi 08:34
Palandöken Belediyespor ilk yarıyı lider tamamladı

Türkiye Voleybol Erkekler 1.Lig B Grubu Erzurum Temsilcisi Palandöken Belediye Spor Voleybol Takımı, güçlü rakibi karşısında aldığı 3-0’lık galibiyetle yoluna emin adımlarla devam eden Palandöken Belediye Spor Voleybol Takımı Efeler ligine adeta kitlendi. Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kapalı Spor Salonun da oynanan maçta ilk setten itibaren ağırlığını koyan filenin kartalları ilk seti 25-20 alırken ikinci sete ise daha istekli görünen ev sahibi seti 25-19 alarak durumu 2-0 yaptı. Konuk takım Hatay Büyükşehir Belediyspor üçüncü sete hızlı başlayarak daha istekli görünse de Palandöken Belediyespor etkili bir oyun ortaya koyarak seti 26-24 alarak mutlu sona oluştu.

EFELER LİGİNE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK

Maçın ardından mutluluk tablosu çizen Filenin Kartalları Palandöken Belediye Spor Kulübünün Onursal Başkanı ve Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Palandöken Belediyesi olarak hedefimize bir adım daha yaklaştık. İlk yarıyı lider bitiren yöneticilerimi, hocalarımızı ve oyuncularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Bulutlar, maçı Ak Parti Palandöken Gençlik Kolları Başkan Erkan Daş ve yönetim kurulu üyeleri ile Sabahattin Solakoğlu Ortaokulu ve Dereboğazı İlk Okulu öğrencileriyle birlikte tribünden seyretti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.