KARATE ORDUSU ÇIKARMA YAPACAK

Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, güven tazelemesinin ardından karatede yeni bir hamle başlattı. Türkiye’de 11 bölgeden 800 dolayında karateci Antalya Kemer’de yapılacak olan Milli takım Gelişim Kampına davet edildi.

17 Kasım 2012 Cumartesi 13:04
KARATE ORDUSU ÇIKARMA YAPACAK

Karate 7. Bölgesi’den 75 karateciye Antalya yolu gözüktü. Türkiye Karate Federasyonu faaliyet programında yer alan Karate Milli takım gelişim kampı bu yıl bayanlar ve erkekler olmak üzere iki ayrı bölümde Antalya Kemer’de gerçekleşecek. Federasyon tarafından gerçekleştirilecek olan kampa Türkiye’de Karate Federasyonu’na bağlı 11 bölgeden 800 dolayında karateci Milli takım Gelişim kampına katılacak. Erzurum’da 7. Bölge olarak bu kampa 75 karateci ile katılacak. Erzurum’dan 65, Iğdır’dan 5 ve Bayburt’tan da 5 karateci Milli takım gelişim kampına katılacak. Karate Milli takım Gelişim Semineri’ne 7. Bölgeden iştirak edecek olan 75 karateciden 65’inin Erzurum’dan olması büyük bir mutluluk kaynağı olurken, Erzurum karatesi adınada gurur vesilesi oldu. Milli takım Gelişim kampına 7. Bölge’den antrenör olarak Ahmet Çelebi, İdris Gürbüz ve Muhammet Çelebi katılacak.

Kamplar iki kategoride olacak
Karate 7. Bölgeden 75 sporcunun katılacağı Milli takım Gelişim Kampı önce bayanlara yönelik olacak. Türkiye’den 11 bölgede faaliyet gösteren ve Milli takım Gelişim kampına davet edilen bayan karateciler 18-25 Kasım 2012 tarihleri arasında Antalya Kemer Limak Otel’de kampa girecek. Erkekler ise 25 Kasım 02 Aralık tarihlerinde kampta olacak. Karate 7. Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi, “Türkiye’de karate Federasyonu’na bağlı 11 bölge temsilciliğinden belirlenen 800 dolayında karateci Kemer’deki Milli takım gelişim kampına katılacak.  Bizde Karate 7. Bölge temsilciliği olarak 75 karateci ile kampa iştirak edeceğiz. Ancak bu kampta yer alacak olan 75 sporcudan 65’inin Erzurumlu olması bizim için ve ilimiz sporu adına gurur verici. Çünkü biz bu kamda ne kadar çok sayıda sporcuyu Milli takıma gönderirsek, bundan sonra daha da büyürüz. Bize destek olan tüm öğrenci velilerine teşekkür ediyoruz”dedi.

Editör

Son Güncelleme: 17.11.2012 13:05
Anahtar Kelimeler:
Esat Delihasan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.