İMHA PLANI HAZIR

Pazar günü kendi evinde Körfez temsilcilerinden Kocaelispor’u konuk edecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, rakibinden rövanşı alarak zirve yarışına iyice ortak olmak istiyor.

07 Şubat 2013 Perşembe 08:44
 İMHA PLANI HAZIR
Nurullah PALA - Furkan NEHRİ

Pazar günü Ligin 21. Haftasında kendi taraftarının önünde Kocaelispor’la karşı karşıya gelecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, rakibinden rövanşı almak için çeşitli planlar yapıyor. Erzurum’un Spor Toto 3. Lig 3. Gruptaki temsilcisi Büyükşehir Belediyespor, Teknik Direktör Taşkın Güngör yönetimindeki yoğun bir tempoda zorlu Kocaelispor maçına bileniyor. Yaptığı teknik taktik idmanları ile Pazar günkü karşılaşmaya yoğun tempoda hazırlanan Erzurum temsilcisi hedef yeni bir seri yakalamak.

TARAFTAR YENİ BİR SERİ İSTİYOR
Erzurum taraftarı, gerçek patlamayı Çorum deplasmanında yapan Büyükşehir Belediyespor’un aynı çıkışı Kocaeli maçında da göstermesini bekleyen taraftar, şimdiden büyük bir heyecan içerisinde. Pazar günkü maçı iple çeken Mavi-beyazlı taraftarlar, takımdan iyi bir sonucun yanı sıra farklı bir skor bekliyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesporlu taraftarlar, “Pazar günü takımımızın yanında olacağız ve doksan takıma boyunca futbolculara destek vereceğiz” dedi.

DEDE ÇELİK ANTRENMANDA
İki hafta önce Gümüşhane ile oynanan maçın sonlarına doğru ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanan ve oyundan çıkan Dede Çelik, geçen hafta Çorum Belediyespor’a karşı takımdaki yerini alamamıştı. Tecrübeli savunmacının kısa sürede sakatlığını atlatarak takıma dönmesi ve idmanlara çıkması Teknik Patron Taşkın Güngör ile yardımcılarını sevindirdi. Erzurum ekibinin savunmasındaki en önemli kozu Dede Çelik, “Çorum maçında sahada olmadığım için üzüldüm. Ama arkadaşlarım maçı farklı kazanınca üzüntüm yerini sevince bıraktı. Çok sevindim. İnşallah hocam görev verirse, bu hafta takımdaki yerimi alabileceğim” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 07.02.2013 08:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.