GOL TİMİ SİLAH KUŞANDI

Büyükşehir’in ‘Gol timi’ Maltepe maçının başlamasını iple çekiyor.

08 Eylül 2012 Cumartesi 14:04
GOL TİMİ SİLAH KUŞANDI
Nurullah PALA haberi...

Büyükşehir Belediyespor’un Pazar günü oynayacağı zorlu Maltepespor maçında golcülere büyük iş düşecek.
Pazar günü kendi sahasında yeni sezonun ilk maçına çıkacak olan Büyükşehir Belediyespor, zorlu Maltepespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Mavi-beyazlı takımda Pazar günkü karşılaşma öncesinde golcüler pusuya yattı. Büyükşehir’in hücum hattını oluşturan futblolcular Maltepe defansına ve kalecisine gözdağı verdi. Emrah Bayram, Ahmet Baykal, İbrahim İdiş, Fatih Arat ve Emrah İnanç’tan oluşan gol timine Maltepespor karşısında çok iş düşecek. Golcüler şimdiden taraftara gol sözü verirken, konuk takının defansına ve kalecisine de şans tanımadı.
TAŞKIN HOCA İLE UÇARIZ
Mavi-beyazlı takımın gol timi, Erzurum ve Bolu kamplarında lige iyi hazırlandıklarını belirterek, bu süreçte takımda arkadaşlık ortamının da en üst seviyeye çıktığını söyledi. Gazeteniz Hakimiyet Objektiflerine poz veren Emrah Bayram, Ahmet Baykal, İbrahim İdiş ve Fatih Arat, “Taşkın hocamız ve diğer hocalarımız yönetiminde lige çık iyi hazırlandık. Hazırlık maçlarında çok iyi sonuçlar elde ettik. Bu süreçte birbirimize büyük uyum sağladık. Bu sezon Taşkın hocamız yönetiminde başarılı olarak 2. Lig hedefimizi yakalayacağız” diye konuştular.
TARAFTARIMIZA GÜVENİYORUZ
Büyükşehir Belediyespor’un tecrübeli golcüsü Emrah Bayram, Pazar günü oynayacakları Maltepe maçında taraftarın tribüne akın edeceğine inandığını belirterek, “Taratarımızın önünde lige galibiyetle başlamat istiyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi. Mavi-beyazlı takımın tecrübeli yıldızı, Pazar günü çok sayıda Erzurumlu’nun maça geleceğine değinerek, “Ligin ilk maçına ilginin bir hayli yoğun olacağını düşünüyoruz. Bunun için şimdiden taraftarımızı Pazar günü saat 16.00’da maça bekliyoruz. İnanıyorum ki, Pazar günü binlerce taraftarımızın önünde galip geliriz ve Maltepespor’u mağlup ederek lige güzel bir başlangıç yapmış oluruz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 08.09.2012 14:14
Anahtar Kelimeler:
GOL TİMİ SİLAH KUŞANDI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.