FEDERASYONDAN ŞOK İSTİFA

Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Oto, Başkan Vekilliği görevi ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.

21 Kasım 2012 Çarşamba 09:18
FEDERASYONDAN ŞOK İSTİFA

Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Oto, sürpriz bir şekilde görevinden istifa etti. Uzun yıllar kayak ve snowboard sporunun gelişimine katkıda bulunan işadamının ani istifası, spor kamuoyunda şok etkisi yarattı. Oto, istifasını Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık’a sundu. Başkan Ayık’ın ikna çabaları sonuç vermedi. Oto, Pusula’ya yaptığı açıklamada, istifasının yoğun işlerinden kaynaklandığını kaydetti. Oto, “Ben yoğun işlerimden dolayı böyle bir karar aldım. Yönetimden istifa ettim. Bu istifa; kızımız Aslı Nemutlu ile ilgili görülen dava ve Erzurum’da yapılması planlanan sonra iptal edilen dünya şampiyonasıyla bir alakası yok. Sadece yoğun işlerimden ötürü böyle bir karar aldım” dedi. Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Vekili olan Ali Oto, sporculara karşı takındığı babacan tavır, hoşgörü ve tarafsızlık anlayışıyla her kesimin sevgisini kazanan bir yönetici olarak tanınıyordu. Kayak camiası, Aslı Nemutlu ile ilgili davanın başladığı bir dönemde Oto’nun sürpriz istifasının altında yatan sebepleri merak ediyor.

Editör

Son Güncelleme: 21.11.2012 09:19
Anahtar Kelimeler:
Ali Oto
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sinan benli 2013-05-14 15:03:38

ali otonun istifasının perde arkası özer ayık ın yolsuzluklarındandır özerin yaptığı yolsuzluklar diz boyu artık dayanamadığından istifa etmiştir.