Erzurumspor’dan Altınordu’ya yarım düzine gol!

Süper Lig'e çıkmak için yarışan Erzurumspor, 2-0 geriye düştüğü maçta Altınordu'yu 6-2 mağlup ederek gövde gösterisi yaptı!

admin
admin
18 Ekim 2021 Pazartesi 07:17
Erzurumspor’dan Altınordu’ya yarım düzine gol!

TFF 1. Lig'de 9. hafta karşılaşmasında Erzurumspor, Altınordu'yu ağırladı.

Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Erzurumspor'un 6-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 51. dakikada Martin Hasek, 73. dakikada Herolind Shala, 45+5., 45+7. ve 76 dakikalarda Eren Tozlu ile 81. dakikada Novikovas attı. Altınordu'nun gollerini ise 5. dakikada Sami Satılmış ve 45+2. dakikada Ahmet İlhan Özek kaydetti.

Bu sonucun ardından Erzurumspor, milli aradan galibiyetle döndü ve 18 puanla 3. sıraya yerleşti. Son 3 maçta 2. kez mağlup olan Altınordu ise 10 puanla 12. sırada yer aldı.

Erzurumspor, gelecek hafta Samsunspor deplasmanına gidecek. Altınordu ise Ümraniyespor'u konuk edecek.

SÖZERİ MAÇI DEĞERLENDİRDİ

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Oyuncularımızın ve taraftarımızın enerjisi çok güzeldi. Takımım beni yanıltmadı. Güzel bir geri dönüşle önemli bir galibiyet aldık.” dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Sözeri, güzel bir geri dönüş yaptıklarını ifade ederek, “15 gün aranın bize faydalı olacağını düşündük. Oyuncularımın sakatlıkları ve cezalardan dolayı sıkıntı oldu. Önemli olan bu zamanlarda oynattığımız oyuncuların performans vermesiydi. İlk defa oynayan oyuncularımız iyi işler yaptılar. Güzel performans sergiledik. Forvetlerimizde gol attılar. İyi hazırlandığımızı düşünüyorduk fakat iyi ve güzel bir gol yedik. Sonra bir gol daha yiyerek şok olduk. Oyuncularım sonra kalitesini ve enerjisini gösterdiler. Beraberliği ve ardından galibiyeti yakaladık. Oyuncularımızın ve taraftarımızın enerjisi çok güzeldi. Takımım beni yanıltmadı. Güzel bir geri dönüşle önemli bir galibiyet aldık. Samsunspor maçı var önümüzde, bu mücadeleyi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

MAÇTAN DAKİKALAR

5. dakikada Metehan’ın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Sami’nin sert şutu ağlarla buluştu. 0-1

8. dakikada Aykut kendi yarı sahasında bir anda sert vurdu. Bu şutu kaleci güçlükle dışarı çeldi.

45+2. dakikada Ahmet Dereli’nin pasıyla savunmanın arkasına sarkan Ahmet İlhan bir anda kaleciyle karşı kaşıya kaldı. Topla ceza sahasına giren Ahmet İlhan düzgün vuruşla topu filelerle buluşturdu. 0-2

45+5. dakikada Süleyman’ın sol taraftan ortasını kaleci yumrukladı, boşta kalan topu Eren filelerle buluşturdu. 1-2

45+7. dakikada Aykut’un havalandırdığı topta arka direkte topla buluşan kafayla içeri çevirdi. Müsait pozisyondaki Eren topu ağlara gönderdi. 2-2

51. dakikada savunmadan seken topu ceza sahası dışında önünde bulan Hasek düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. 3-2

73. dakikada sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda Orhan’ın kafa vuruşunu savunma çizgiden çıkarttı, boşta kalan topu Shala filelere gönderdi. 4-2

76. dakikada Shala’nın pasında kaleciyle karşı karşıya kalen Eren kaleciyi çalımlayarak topu boş kaleye gönderdi. 5-2

81. dakikada sağ taraftan kullanılan serbest vuruşta Novikovas direk kaleye vurduğu top ağlara gitti. 6-2

Editör

Son Güncelleme: 19.10.2021 07:23
Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.