Erzurumspor'da iki futbolcuda daha Kovid-19 tespit edildi

Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da iki futbolcunun daha koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.

admin
admin
30 Ağustos 2020 Pazar 19:32
Erzurumspor'da iki futbolcuda daha Kovid-19 tespit edildi

Mavi-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Futbol takımımızda Kovid-19 belirtilerine rastlanan iki futbolcumuza yapılan testlerin sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncularımız karantina altına alınarak tedavilerine başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Erzurum temsilcisinde daha önce yeni transfer Arturo Mina ile başka bir futbolcunun da testlerinin pozitif çıkmasının ardından izolasyon ve tedavi sürecinin başlandığı bildirilmişti.

ANTALYASPOR'DAN ERZURUMSPOR'A "GEÇMİŞ OLSUN" MESAJI

Antalyaspor Kulübü, Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da iki futbolcunun daha koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkması üzerine "geçmiş olsun" mesajı paylaştı.

Kırmızı-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kovid-19 testi pozitif çıkan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 2 futbolcusuna geçmiş olsun der, bir an önce sağlıklarına kavuşup sahalara dönmelerini dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporKovid-19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.