ERZURUM YİNE KAYAKTA BİR NUMARA

Erzurum GAP Kış Oyunlarına yine damgasını vuran il oldu. Bitlis’in ev sahipliğini yaptığı 7. GAP Kış Oyunlarında kayaklı koşu ve alp disiplininde Erzurum madalyaları toplarken takım birinciliklerini de kimseye kaptırmadı.

07 Şubat 2013 Perşembe 10:21
ERZURUM YİNE KAYAKTA BİR NUMARA
Çiftkaya Kayak Merkezi ile Bitlis-Tatvan karayolundaki El-Aman Hanı mevkisinde düzenlenen yarışlara, 14 ilden 188 sporcu, 100 antrenör ve yönetici katıldı. Üç gün süren yarışlarda sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı. Çift Kayak Merkezi'nde düzenlenen Alp disiplini yarışlarında Çocuk 1 Erkeklerde Erzurum'dan Kerem Timur, Çocuk 1 Kızlarda Erzurum'dan Sıla Kara, Çocuk 2 Erkeklerde Erzurum'dan Mehmet Enes Limon, Çocuk 2 Kızlarda ise Erzurum'dan Ece İs birinciliği elde etti. El-Aman Hanı mevkisinde yapılan kuzey disiplini (Kayaklı Koşu) dalında ise Çocuk Kızlarda Hakkari'den Nazlıcan Düzce, Çocuk Erkeklerde Erzurum'dan Orhan Zegerek, Yıldız Kızlarda Ağrı'dan Zozan Malkoç, Yıldız Erkeklerde Adem Bartan birinciliği elde etti. Yarışlar sonucunda genel klasmanda il bazında birinciliği Erzurum, ikinciliği Bingöl, üçüncülüğü ise Bitlis aldı. Alp disiplininde Antrenör olarak Erzurum GHSİM’den Ahmet Aktaş ile Demet Karslı takımın başında görevli olarak Bitlis’e giderken, Kayaklı Koşu’da ise antrenör olarak Aykut Taşçı ve Hikmet Morçin görev yaptı. Kafile başkanı olarak da Yakut Çiltaş Bitlis’e gitti. 

Erzurumlu sporcuların kayaklı koşu ve alp disiplininde başarılı olarak madalyaları toplaması ve takım birinciliğini kazanması şehirde büyük bir sevinç yaşattı. 

Editör

Son Güncelleme: 07.02.2013 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.