Direksiyonda bayanlar!

Patende bayan rüzgarı esiyor..

admin
admin
10 Mart 2020 Salı 20:24
Direksiyonda bayanlar!

Vedat REFAYELİ

Çoğunluğu Erzurumlu sporculardan oluşan Türkiye Sürat Pateni Milli takımı tamamen bayanlara emanet..

Mükerrem Deniz’den sonra İnan Eren’in de memuriyete atanması sebebiyle meydan tamamen bayanlara kaldı.

Polonyalı Anna Lukanova’nın başantrenör olarak görev yaptığı Sürat Pateni Milli takımında sadece kendi değil, artık yardımcı antrenörler de bayan..

Eski milli sürat patenciler Duygu Kan Belir, Cemre Çavdar, Betül Yerdelen ve Elif Özden, milli takımın başarısı için ter döküyorlar.

Erzurum’da günde çift antrenmanla Dünya ve Avrupa şampiyonalarına hazırlanan sürat pateni milli takımının çalıştırıcılarının bayan olması, takımda disiplini de ön plana çıkarmış görünüyor.

Ojeli parmaklar’, buzda adeta madalya eşeliyor..

Branş sorumlularından Naci Korucu, son dönemlerde başarıları ile dikkat çeken sürat patencilerin bayan antrenörler ile daha iyi yerlere geleceğinden emin olduklarını belirtiyor ve mevcut havadan son derece memnun olduklarına vurgu yapıyor..

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.