Dadaş Malatya yolcusu

Spor Toto Süper Ligde hafta sonunda deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor hazırlıklarını tamamladı.

admin
admin
11 Mayıs 2019 Cumartesi 00:45
Dadaş Malatya yolcusu

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile 12 Mayıs Pazar günü deplasmanda karşılaşacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu maçın Erzurum'daki hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde kulüp tesislerindeki sahada yapılan antrenmana futbolcular, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Mavi-beyazlı futbolcular, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda 5'e 2 top kapma ve taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Tedavileri devam eden Egemen Korkmaz ve Gabriel Obertan'ın katılmadığı bu antrenman ile kentteki hazırlıklarını tamamlayan Erzurum temsilcisi yarın özel uçakla Malatya'ya gidecek.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da bu maçta sakat futbolcularının yanı sıra kart cezalısı Emrah Başsan da forma giyemeyecek.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumsporMalatya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.