Bulutlar aday edilmedi takımı set vermeye başladı!

admin
admin
05 Şubat 2019 Salı 18:08
Bulutlar aday edilmedi takımı set vermeye başladı!

Vedat REFAYELİ

Doğrusu benim Cumartesi ve Pazar günleri neşe kaynağım olmuştu Palandöken Belediyesi Voleybol takımı. Türkiye 1.Erkekler Voleybol liginde B grubunda mücadele eden Palandöken Voleybol takımı, içeride olduğu gibi dışarıda da habire galip geliyor, beni inanılmaz mutlu ediyordu.

Erzurum’da insanların voleybola da ilgisini sağlayan Palandöken kartalları, haftalardır liderdi ve her maçını da 3-0 gibi farklı yeniyordu. Başında da G.Saray patentli çok değerli bir hocası olduğundan hiçbir takım da kolay kolay set alamıyordu. Ama ne olduysa ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasıyla başladı.

Tesadüf olsa gerek. Her maçı set vereden kazanan Palandöken Belediyesi yine 50 puanla lider ama 2 haftadır set veriyor. Önce Urfa Temsilcisi Haliliye’ye 3-1 mağlup olan Palandöken takımı, Pazar günü de evinde oynadığı Bingöl Solhan takımına 1 set verdi ancak karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.