BAŞKAN CENGİZ’DEN FUTBOLCULARA TATLI JEST

Erzurum Birinci Amatör Kümede mücadele eden Ilıca İdmanocağı Aziziye Belediyespor’a haftasonu oynayacağı Aşkale 3 Mart Beldespor maçı öncesi Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz moral verdi.

18 Ocak 2013 Cuma 18:09
BAŞKAN CENGİZ’DEN FUTBOLCULARA TATLI JEST
AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül ile birlikte takımın dün akşam Orhan Tavlı İlçe Stadı’nda yaptığı antrenmanı ziyaret eden Başkan Cengiz, futbolculara baklava ikram ederek, galibiyet sözü aldı. Birinci Amatör Küme’ye iyi bir başlangıç yapan Ilıca İdmanocağı Aziziye Belediyespor, ligin ilk haftasında Palandöken Belediyespor ile 0-0 berabere kalırken, ikinci haftada Oltu 25 Beldespor’u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Ilıca İdmanocağı Aziziye Belediyespor ligin üçüncü haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Aşkale 3 Mart Beldespor’u ağırlayacak. 

Karşılaşma öncesi takımın antrenmanına sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Cengiz, futbolculara baklava ikramında bulundu. Futbolcuların özveri ve fedakarlık örneği sergileyerek amatör futbolun gelişimine katkı sunduğunu dile getiren Başkan Cengiz, “Bu sezon hedefimiz önce ligi lider bitirmek, ardından Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek. Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde kulübümüzün ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Özveri ve fedakarlık örneği sergileyen futbolcularımıza zaman zaman ziyaretler gerçekleştirerek, moral ve motivasyonlarını üst seviyede tutmalarına yardımcı oluyoruz.” dedi.

Amatör futbolun gelişmesine katkılarının süreceğine de dikkat çeken Başkan Cengiz, Ilıca İdmanocağı Aziziye Belediyespor futbolcularına da tavsiyelerde bulundu. Futbolcuların Aziziye’nin temsilcileri olduğuna işaret eden Cengiz, “Bu sorumluluk bilinciyle sportmenlik kurallarına aykırı davranmamanızı özellikle rica ediyorum. Sizlerin diğer gençlerden farkı, spor yapmanın yanında Aziziye ilçesini temsil eden futbolcularsınız. Bu manada hepinizin sorumluluk bilinciyle hareket ettiğine inanıyor, Aşkale 3 Mart Beldespor maçında ve bundan sonraki haftalarda başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Futbolcular da Başkan Cengiz’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.


Editör

Son Güncelleme: 18.01.2013 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.