ADALETSPOR’DA YENİ DÖNEM

Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü, hedef büyüttü. Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulun ardından yönetimi değişen kulüpte tüm planlar kış sporları üzerine kuruldu.

09 Ekim 2012 Salı 09:58
ADALETSPOR’DA YENİ DÖNEM

Adalet Bakanlığı tarafından alınan özel izinle Erzurum Adliyesi’nde görevli birim müdürlerinin öncülüğünde kurulan Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü’nde yeni bir dönem başladı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurulun ardından yönetimi değişen kulüpte, tek hedef kış sporlarında başarı olarak belirlendi. Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yasin Emre Yavuz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Erzurum Adliyesi’nde gerçekleştirilen seçimin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Yavuz, “Bu dönem buz hokeyi, curling ve kayak branşına ağırlık vereceğiz” dedi.

Başkan Yavuz üç spor branşında yapılan çalışmalara da değinerek, şunları kaydetti:

“Buz hokeyi branşıyla ilgili malzeme temini tamamlanmıştır. Bu branşla ilgili ülke çapında tanınan hocalarla anlaşılmış, geleceğin en iyi yıldızlarının yetişmesi için önemli adımlar atılmıştır. Bu konuda altyapıyı son derece önemsiyoruz. Kulüp bünyesindeki takımımız sahada güçlü, dinamik, özgüveni yüksek, başarılı ve centilmen sporculardan oluşacak. Curlingdeki takımımız da bir yıldızlar karmasından oluşacak. Türkiye’deki en önemli tesise sahibiz. Bunu çok iyi değerlendirip milli takıma sporcular kazandıracağız. Kayak branşında da ince eleyip sık dokuduk. Milli takımda antrenörlük yapan iki önemli isimle anlaştık ve bu konuda gerekli ön mutabakat sağlandı. Kayakta da en iyi sporculara sahip olacağız. Bu üç branşta çok iddialıyız. Bununla birlikte Türk Kızılayı Dağ Kayak Evi’nde 6 adet odanın tahsisi kulübümüze yapılmıştır. Bizlere gönülden inanan spor severlerin desteğiyle Adaletspor’u kış sporlarında bir okul haline getireceğiz.”

 



Yeni yönetim

Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yasin Emre Yavuz, yeni yönetimle ilgili şöyle konuştu:

“Genel kurulun ardından ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Buna göre yönetim kurulumuz şu isimlerden oluştu;  Doç. Dr. Selim Başar, Avukat Ömer Faruk Şenpolat, Gencay Edeş, Serhat Bingöl, Zeynel Uludüz, Hakan Küçükgül, Mustafa Dikmen ve Zafer Gün. Bu isimlerin belirlenmesi sonrası kulüpte görev dağılımı yaptık. Görev dağılımında Başkanlığa Yasin Emre Yavuz, Başkan Yardımcılığına Doç. Dr. Selim Başar ve Ömer Faruk Şenpolat, Genel Sekreterliğe Gencay Edeş ve Saymanlığa da  Zafer Gün getirildi.”

Yavuz ayrıca, spor kulüplerine desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Bölge Başsavcısı Radi Akyol ve Adalet Komisyonu Başkanı Erol Ofluoğlu’na teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 09.10.2012 11:11
Anahtar Kelimeler:
Adaletspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.