ADALETSPOR’DA BOMBA TRANSFERLER

Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü, Kayak milli takımını çalıştıran Bilal Polat ile Yusuf Şeker’i renklerine bağladı.

23 Ekim 2012 Salı 12:26
ADALETSPOR’DA BOMBA TRANSFERLER

Cengiz DURULAR'ın haberi
Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezona bomba transferlerle başladı. Kayak milli takımını çalıştıran karın prensi Bilal Polat ile son yılların gözde antrenörlerinden Yusuf Şeker, Adaletspor ile bir yıllık sözleşmeye imza attı. Kariyeri başarılarla dolu olan kayak antrenörü Bilal Polat, 5 yıl milli takım ve 2 yıl da Avusturya Lisesi’nde  yeni yetenekleri Türk sporuna kazandırdı. Polat, kayakta yeni bir marka olan Adaletspor’a transfer olmanın mutluluğunu yaşıyor. Son yılların gözde ve genç antrenörlerinden biri olan ve Erzurum, TEDAŞ VE DSİ kayak kulüplerinde çalışan Yusuf Şeker ile birlikte Erzurum Adliyesi’nde düzenlenen törende mukavele imzalayan iki başarılı sporcu Erzurum’da yeni isimlerin keşfedilmesinde önemli katkılar sunacak. Adaletspor Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Selim Başar ile Avukat Ömer Faruk Şenpolat, Genel Sekreter Gencay Edeş, Sayman Zafer Gün, Yönetim Kurulu Üyeleri Serhat Bingöl, Zeynel Uludüz ve Hakan Küçükgül’ün de hazır bulunduğu törende, iki yıldız isim Polat ve Şeker, başarı için and içtiklerini bildirdi. Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Bilal Polat, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Adaletspor’a transfer olmaktan ötürü son derece mutlu olduğunu söyledi. Polat, “Öncelikle iki taraf için de hayırlı olsun. Biz altyapıya önem vereceğiz. Elimizde olan mevcut sporcularla faal olarak yarışmalara katılacağız. Ama bizim için önemli olan kulübün altyapısıdır. Geleceğe iyi bir şekilde hazırlanmak için önemli projeleri uygulamaya koyacağız. 20-25 yıldır kayak camiasının içindeyim. Yeni başladığı halde yükselen bir trendi var Adaletspor’un, bu cami içerisinde olmaktan son derece mutluyuz. En kısa zamanda çok iyi dereceler elde edeceğiz” dedi. Antrenör Yusuf Şeker de, büyük bir camiaya geldiğini, başarı için üzerine düşen çabayı göstereceğini ifade etti. Şeker, “Büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah çok iyi dereceler elde edeceğiz. Amacımız kış sporlarında ülkenin önemli kulüpleri arasında yer almaktır. En iyi ve yetenekli sporcuları Adaletspor’a kazandıracağız” diye konuştu. Bu arada Adaletspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık’ı ziyaret ettiler.


Apaçık: Adaletspor başarılı olacak
Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, transferlerle ilgili yaptığı açıklamada, kulübün başarılı olacağına inandığını vurguladı. Apaçık, “Kulüp yönetiminde bulunan arkadaşlarımız iki önemli ismi camianın renklerine dahil etti. İki isim de alanında başarılı olan sporculardır. Adalet camiası olarak Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü’nün kış sporlarında başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Bu vesileyle kulübe transfer olan antrenörlerimize başarılar diliyorum. Geleceğin yeni yetenekleri dileriz Adaletspor ismi altında da Türk sporuna kazandırılır” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 23.10.2012 12:24
Anahtar Kelimeler:
Adaletspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.