ADALETSPOR, İŞİ SIKI TUTUYOR

Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Kış sporlarında oldukça iddialı olan spor kulübünün yöneticileri, yetenekli sporcu avında. Ülke genelinde antrenör ve sporcularla temas halinde olan kulübün spor camiasında tanınan yıldız isimleri bünyesine katacağı belirtildi.

04 Eylül 2012 Salı 22:01
ADALETSPOR, İŞİ SIKI TUTUYOR

Adalet Bakanlığı tarafından alınan özel izinle Erzurum Adliyesi’nde görevli birim müdürlerinin öncülüğünde kurulan Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezona oldukça iddialı hazırlanıyor. Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki spor camiasına yeni bir ivme kazandıran kulüp, olimpiyat şehri Erzurum’a yeni yıldızları kazandırmak için sporcu avına çıktı. Kulüp bünyesinde oluşturulan özel ekibin saha çalışması başladı. Ülke genelinde tanınan, yetenekli antrenör ve sporcuları bünyesine katacak olan kulübün oluşturacağı buz hokeyi, curling,  kayak, short track takımlarının altyapısı tamamlandı. Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yasin Emre Yavuz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ilk etapta transfer çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi. Yavuz, “Deneyimli ve sporda öncü olan güçlü yönetimimiz transferde işi çok sıkı tutuyor. Transfer komitemiz tabiri yerindeyse sporcu avına çıktı. Antrenör ve sporcularla görüşmelerimiz sürüyor. Bu dönem ilk olarak suça sürüklenen çocuklardan oluşan bir curling takımı kurucağız. Diğer branşlarda da iddialı olacağız. Sosyal Destek Programları vasıtasıyla kentte öncü projelere imza atacağız” dedi.

 

Ekim ayında genel kurul yapılacak

Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yasin Emre Yavuz, ekim ayının ilk haftasında olağan genel kurulun yapılacağını söyledi. Yavuz, “Ekim ayında genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Yönetimimiz tecrübeli ve önemli isimlerden oluşuyor. Genel kurulda bir nevi kan değişikliği yapacağız. İddialıyız, kış sporlarında şehrimize yeni yıldızlar kazandıracağız. Olimpiyat kentini büyük organizasyonlarda temsil edecek yeni sporcuları gün yüzüne çıkaracağız” diye konuştu. Yavuz’un yönetimindeki kulübün şuanki yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

“Başkan Yasin Emre Yavuz, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Selim Başar, Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Şenpolat, Genel Sekreter Mehmet Zeki Kizir, Sayman Metin Bulut, üyeler Serhat Bingöl, Mustafa Dikmen, Zafer Gün, Gencay Edeş, Metin Yavuz Gültekin, İzzettin Genç ve Fatih Kara.”

Editör

Son Güncelleme: 05.09.2012 11:53
Anahtar Kelimeler:
Adaletspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.