Türk siyasi hayatında hak ettikleri yeri ve kıymeti alamasalar da zordur ülkücünün feragatini ve ferasetini anlamak.!

Hani çile müminin mükafatıdır ya.! Galiba anlaşılamamakta ülkücünün zekatıdır.!

Kolay değil şüphesiz anlamak ve her yürek sahibinin de hiç işi değil.!

Dün, Gömelim gel seni tarihe desem sığmayacak bir dava ve gaza adamları ülkücü şühedanın ve Başbuğumuzun;

Bu gün ise Liderimizin ve Ülkücülerin bu günkü pazarlıksız,hesapsız,devlete ve millete olan desteğini alanlarında sorgulayanlarında tasaffur edemeyeceği bir mefküredir, fedakarlıktır, feragat ve ferasettir ülkücü olabilmek.!

Önce işkence yapılıp, sonra ciğerleri hava ile şiirilip 4 kat yükseklikten aşağı atılarak şehid edilen Dursun Önkuzu’nun cebinden çıkan 5 kuruşun hesapsızlığının günümüze terennümüdür ülkücü olabilmek.

İdam sehpasında iken, kendi celladından helallik isteyen Selçuk Duracığın helal ve hesapsız yüreğinin günümüzdeki helalliğidir ülkücü olmak.

Devlet görevlilerinin idama götürmeden önce kendisine verdikleri idam gömleğini, üzerinde millet hakkı vardır diye reddetip kendi parası ile kefen almak isteyen Halil Esendağın helal davasının günümüze yansımasından başka hiç bir şey değildir. Ülkücü olabilmek.

Bir insan düşünün ki.! Kendisine sunulan hertürlü dünyev-i menfaati elinin tersi ile itebilsin.!

Bir İnsan düşünün ki.! Dünyevi hernevi menfaat ve koltuk için, şan,şöhret ve para için ruhunu pazara çıkarmasın.!

Bir İnsan düşünün ki.! Riya,istismar ve gösterişten uzak, bir kazanç kapı aralığından ırak ALLAH’a hakkı ile kul olup , kula kulluk omurgasızlığına uzak olabilsin.!

Bir insan düşünün ki.! Bir Hilal uğruna, Ülkesinin ve Milletinin yüksek menfaatleri adına hiç bir karşılık beklemeden yardan da, serden de, candan da geçebilsin.!

İnanç ve Değerleri adına, fikir ve düşünceleri ile söylem ve eserleri ile her türlü menfaate rağmen ülkesi ve millet adına feragatin ve ferasetin temelini oluşturduğu mücadelesini anlamak hiçde kolay değil şüphesiz.!

Herdem ALLAH der.! Duymadığınız için anlayamazsınız.!

Herdem Vatan der.! Tasavvur edemediğiniz için algılayamazsınız.!

Herdem Kıyam halindedir siz eğildiğiniz için göremezsiniz.!

Herdem Rukudadır siz kula secde halindeyken göremezsiniz.!

Herdem yanlızca gözden ve gösterişten uzak secdededir.! Siz sadece kendi secdenizi görenlerin temaşası ile ne görebilir nede hissedebilirsiniz.!

Anlaşılmak pekte umurlarında değildir.! ALLAH Var.! Gam Yok.! der ve geçerler.!

Sırlarına eremezsiniz.! ALLAH ezze ve celle der göçerler.!

Ölürken ölümsüzleşmenin sırrına ererler.

Zalimlerle birlikte varlık içinde yaşamayı Alçaklık.! Zalimlere karşı gelerek bulacağı ölümü Yücelik sayarım diyerek ölüme gülümseyebilenleri anlayamazsınız.!

Dünyada menfaat için sevgi gösterişinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur" itikadı amentüleridir, kimseye oyuncak ve mascara olmak pahasına her menfaat ve çıkara iman etmezler algılayamazsınız.!

Belki kaşlarının çatıklığı, sinir katsayılarının yüksekliği anlaşılamama ve bir hakedişin karşılığını alamamaktan olsa da aslında hesapsız bir yüreğin vakarındandır algılayamazsınız.!

Zordur Ülkücüye Aşık veya Maşuk olmak, Zordur Ülkücüye Yar ve eş olmak anlayamaz beklentilerinizin ötesine geçemezsiniz.!

Kendinden geçmiştir çünkü vatan ve millet hariç hertürlü ihmali yaşayabilirsiniz.!

Candan geçmiştir.! Ardında, eşde, sevgilide, kardeşde, evlatta kalsa tefarruattır anlayamazsınız.!

Sırtlarına basar ve yükselirsiniz kerameti kendinizde görüp alçalırsınız, sorgulamazlar anlayamazsınız.!

Saltanatınızı onların feragatine ve ferasetine borçlusunuzdur kendinize bile itiraf edemezsiniz sadece aşağılaşıp o yüce özveriyi algılayamazsınız.!

Galu belada Hakka söz verip, dünyada zevk, sefahat ve menfaate aldanmayıp İmanını perçinleyenleri, boşuna merak etmeyin sırlarına eremezsiniz.

Bir kaç dakika sonra ki akibetlerine heyecan ve hasretle, güle ve oynaya yürüyen tarihe sığmayacak ve sığdırılamayacak bir destanı mektuplarını okumakla okuyamazsınız,anlayamazsınız.!

İhtişamınızı, saltanatınızı ,insafına ve insiyatifine borçlu olduğunuz feragatin,özverinin, ferasetin zerre sırrına eremezsiniz.!

Kıymetli Ülküdaşlarım ve Gönül Dostlarım bu yöndeki değerlendirmeyi neden şimdi yaptığıma bir anlam vermeye ve neyi anlatmaya çalıştığımı biliyorum algılamaya çalışıyorsunuz.

Ülkücülük zordur.! Ülkücü kalmak daha zordur.! Ülkücüyü anlamak ise zorunda ötesidir gönül dostlarım.!

Kastım sizler değil, Ülkücülük ve ülkücüler üzerinden geçinip, itibarını,ihtişamını, konumu ve mevcudiyetlerini ülkücülere borçlu olup, ülkücüleri asli menbasından ve mecrasından uzaklaştırmaya çalışarak, bölerek ülkücülere hasım güruhlar ile davayı pazara düşürmeye çalışanlara ve.!

Ülkücülerin önce ülkem iddası ve idaali adına şahsi ve siyasi feragatlerini,özverilerini, ferasetlerini, anlayamayıp, kendinden menkul bir keramet olarak görenlere.!

Vede bu feragat, samimiyet ve desteğe ragmen hala ülkücüleri kendilerine tehlike görerek, kurumlarda, birimlerde , hernevi teşekkülde ülkücülere bedel öteddirmeye çalışan,kıyım yapmaya kalkan ,işiyle,makamıyla,gücüyle uğraşarak ,liyakat ve ehliyet esasına göre Ülkücünün hakkını teslim etmeyerek aslında Cumhur ittifakını sabote etmeye çalışan kripto ruhlu dönme ve devşirme Ülkücü Düşmanlarınadır.

Ve de onlar asla unutmasınlar ki ; Tarih tekerrürden ibarettir.! Belkide İbret alınır ise tekerrür etmeyecektir.

Çünkü; Ülkücüler için ALLAH’tan başka İlah Yoktur.! Birtane sonsuz vardır.! Oda ALLAH’ azze ve celledir.!

GAYRET BİZDEN TEVFİK ALLAH’ TAN!

selam-saygı-dua...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.