Yazıcı: Sen istersen o bir hayal değildir!

MHP Erzurum Milletvekili Adayı Doç. Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı, “Sen istersen o bir hayal değildir!” dedi.

admin
admin
21 Mayıs 2018 Pazartesi 02:10
Yazıcı: Sen istersen o bir hayal değildir!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Erzurum Milletvekili Adayı Doç. Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı, “Sen istersen o bir hayal değildir!” sloganıyla, “Gayret bizden tevfik Allah'tan inancı ile ya nasip dedik çıktık yola!” dedi.

“Kolay olanı değil, zor olanı nasip et Ya Rabbim!” niyazıyla kolaya asla talip olmadığını ve seçilecek kritik sıraya odaklandığını kaydeden Yazıcı, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İnşaallah Rabbim muradımızı niyazımızı kabul olup, 3. milletvekilliğini ve daha fazlasını Erzurum’da ülkücü harekete ve şehrimize kazandırmanın onurunu yaşatacak bize. Ülkücülerin ve şehri mübarek hemşehrilerimizin, temiz vicdanlarının, sarsılmayan yüreklerinin sesi ve temsilcisi olabileceksek nasip etsin mevlam bize! Seçildikten sonra, tekrar yüzünüze bakabileceksem, yürek ve vicdanlarınızda yer alabileceksem, yüz ve vicdan karanız değil, yüz akınız olabileceksek nasip etsin Rabbim inşaallah bize.! Aslolan seçmenken, bize vekalet şerefi düşmüşken, seçmenin kıymetini bilmezsem, derdi ile dertlenemezsem, sevinci ile sevinemezsem, onlara tepeden bakacaksam, hakaret edeceksem, fırçalayacaksam asla nasip etmesin bize.! Seçileceğimiz makam bizi Cenab-ı Hakkın rızasından uzaklaştıracak ise, bizi zülcelale kulluktan alıkoyacaksa, bizi vicdanlarda, yüreklerde mahkum ettirecekse, bizi sevenlerden uzaklaştıracak ise asla nasip etmemesi dualarımla.! Ülkücülük, liderimiz Devlet Bahçeli’nin vizyon ve misyonuna ayak uydurarak önce ülkem, sonra partim, sonra ben demektir. Ülkücülük kolaya talip olmak değil, zoru başarabilmektir. Ülkücülük yıldızları hedefleyip onlardan biri olabilmektir, diyor. Bizlere bu kutsal görevi tevdi eden, şereflendiren muhterem Genel Başkanımıza, onun şahsında yüreğimize yürek katan, anlam yükleyen MHP İl Başkanımız Naim Karataş’ın şahsında kadir şinas İl yönetim kuruluna, Erzurum’un uç beyleri, hesapsız dava adamları, Erzurum MHP İlçe başkanlarıma ve aydınlık yarınlarımızın teminatı olan Ülkü Ocakları il, ilçe teşkilat başkanlarıma, ülkücü harekete yürekten bağlı yan kuruluşlarımızın kıymetli temsilci ve kurul üyelerine, hesapsızca davasını ve teşkilatlarını bir adım da olsa ileri götürebilmenin endişesi içerisinde olan ve yüreğimize yürek katan cümle kadim ülküdaşlarıma, gönül dostlarıma, hemşehrilerime kalb-i şükran, minnet ve hürmet duygularımla teşekkür ediyor. Mensubiyetinden herdem şeref ve onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nin Milletvekili adayı olmanın onuru ile seçim satı mahalinde parti ve ülkü ocakları teşkilatlarının ve kıymetli başkanlarımızın emrinde ve hizmetinde olduğumu hasseten belirtmek istiyorum. Ülkemiz ve ülkücü hareketimiz için olmakla-olmamak noktasındaki hayati öneme haiz 24 haziran seçimlerinin, önce ülkemize, milletimize, partimize ve davamıza, sonra aileme ve şahsıma hayırlı başarılar getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Şimdi söz millette! Sıra ülkücü harekette. İnşaallah! Gayret bizden tevfik Allah'tan iznilallah!”

Editör

Anahtar Kelimeler:
MHPAhmet Gökhan Yazıcı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.