Uykusuz o defteri kapatmış!

Uykusuz o defteri kapatmış!

admin
admin
17 Temmuz 2021 Cumartesi 05:42
Uykusuz o defteri kapatmış!

Vedat REFAYELİ

Erzurum eski Büyükşehir Belediye Başkanlarından Mahmut Uykusuz, belediye başkanlığı defterini kapattığını söyledi.

Başkanlığı bıraktıktan sonra 2 defa aday olan ancak iki defa girdiği o yarışı kaybeden Uykusuz, sonunda ‘tamam’ dedi.

Bir çokları gibi başkanlığı bıraktıktan sonra Erzurum’u terketmeyen ve burada kalan, ‘’Ölürsem mezarım burada olsun’’ diye de vasiyette bulunan Uykusuz ile sık sık biraraya geliriz.

Tamer Karayel’in sahibi olduğu Erzincankapı’da ki 1071 kafede oturup sohbet ettiğimiz Mahmut başkan, bir defasında da gazetemiz PUSULA’nın mutfağında bize yaptığı bulgur pilavının aynını yaptı.

Matbaa sorumlumuz Sadettin Cacı’ya da ikinci defa nasip olan nohutlu bulgur pilavı ile Uykusuz başkan, ünlü aşçılara adeta taş çıkarttı.

Soğanlı, buzlu cacıklı mercimekli bulgur pilavı ziyafeti esnasında gelecek ile ilgili düşüncelerini söyleyen Uykusuz’un, ‘’Bir daha başkanlığa aday olacak mısınız?’’ sorusuna, ‘’Hayır’’ derken, milletvekilliği için kapıyı açık bırakması dikkat çekti.

Editör

Son Güncelleme: 17.07.2021 21:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.