SP LİDERİ KAMALAK’TAN PATRIOT TEPKİSİ

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Adana’ya Patriot füzeleri yerleştirilmesini eleştirdi.

05 Ocak 2013 Cumartesi 18:26
SP LİDERİ KAMALAK’TAN PATRIOT TEPKİSİ
Erzurum'da partisinin Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’na katılan SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Türkiye’de bulunan 28 NATO üssü ve İzmir’deki karargahına ilaveten Malatya Kürecik’e füze kalkanı ve üç ile yerleştirilmekte olan Patriot füzelerinin 22 İslam ülkesinin sınırlarını değiştirme amaçlı BOP projesinin tehlikeli bir aşaması olduğunu öne sürdü. Kamalak, “O Sütçü İmamlar’ın, Rıdvan Hocalar’ın, Kahramanmaraş’ta, Gaziantep’te, Adana’da binlerce vatan evladının canlarını siper ederek kovduğu düşmanları, Patriot füzelerini şimdi AK Parti davetiye ile getiriyor. Peki bu füzeler kime karşı kullanılacak? İngiliz’e, Fransız’a, Alman’a, Amerikalı’ya karşı mı kullanılacak? Kime karşı? Yoksa Müslümanlara karşı mı kullanılacak?” dedi. 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Salonu’nda yapılan toplantıya Erzurum’un yanı sıra Erzincan, Kars ve Iğdır illerden gelen partililer katıldı. Kamalak, programının ardından “Ne Füze Ne Gözyaşı” mitingine katılmak üzere Gaziantep’e hareket etti.

Editör

Son Güncelleme: 05.01.2013 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.