RİZE ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA BİR ADAY DA ÇOMOĞLULARDAN

Çomoğluların Rize Kolundan Hikmet Çom, AK Partiden Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusu yaptı.

31 Ekim 2013 Perşembe 09:23
RİZE ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA BİR ADAY DA ÇOMOĞLULARDAN
30  Mart2014′te yapılacak yerel seçimler için aday adaylarının partilere başvurusu sürüyor. Erzurum Aşkale, Malatya Darende ve Rize Çayeli gibi merkezlerde etkin nüfusa sahip olan Çomoğluları Ailesi’nin Rize’deki mensuplarından olan Hikmet Çom, Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunu Ak Partiden yaptı.
Çayeli’nde ve İstanbul’da birçok ticari faaliyetlerde bulunan ve çalışma hayatına yönetici olarak devam eden Hikmet Çom, Ak Partiden Çayeli Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı Aile eşrafları ve dostları ile kahvaltıda bir araya gelen Hikmet Çom, seçilmesi halinde yapacak olduğu projeleri açıkladı. 
Çom; Çayeli’ni Türkiye’nin marka ilçesi yapacağını belirterek şunları aktardı: ”Mart ayında yapılacak seçimlerin Çayeli için, Rize için, Türkiye için, Müslüman kardeşlerimiz için, tüm İnsanlık için hayırlar getirmesini diliyorum. Özel bir konumda olan Çayelimiz için ekibimiz ile hazırladığımız “Çayeli’nin 2014-2023 Stratejik Planı”nda yaşanabilir kent anlayışıyla hareket ederek ilçemizi Türkiye’nin marka şehirlerinden biri yapmak, gelecek nesillere, üretecek, paylaşacak, sahip çıkacak bir memleket köşesi bırakmaktır.”

Editör

Son Güncelleme: 31.10.2013 09:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yılmaz Hakkı 2013-11-01 16:28:37

çomoğulları iyi bir ailedir, bu dönemde yönetimde olmaları gerekir, özellikle zekiye çomaklı farklı tarihi bir şahsiyettir, ankaradan başarılar diliyorum...

Avatar
nesip çomakli 2013-11-01 00:12:46

Hikmet kardesim yolun acik olsun

Avatar
turgay çom 2013-10-31 18:38:59

inşallah seçilirsinde çayeli için güzel şeyler yaparsın sayın abim ozaman bizde senede bir memleketimizi ziyarete gideriz

Avatar
ÇOMOĞLULAR DERNEĞİ 2013-10-31 10:31:47

sayin hikmet çom kardeşimize cani gönülden desteklerimizi sunariz.