PROF. DR. AYDIN, 'GÖÇ'E DİKKAT ÇEKTİ

Seçim sürecinin yaklaşmasının ardından çalışmalarına hız kesmeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, bugünde kent merkezindeki gezilerini sürdürdü.

08 Şubat 2014 Cumartesi 11:37
PROF. DR. AYDIN, 'GÖÇ'E DİKKAT ÇEKTİ
30 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yunus Emre semtinde çay ocağında bulunan vatandaşlarla bir araya gelen ve burada vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Aydın, ”Erzurum’da ticarete daha çok önem verilmesi gerekiyor. Bu memleketin birçok yerinde fabrikaların açılması lazım ki o yerde birçok işçi çalışsın. Erzurum’da kimse işsiz kalmasın. Ben bir Erzurumlu olarak Erzurum’un kalkınması ve istihdamı için elimden geleni yapacağım. Sizlerin desteğini bekliyorum.” dedi.

Ardından Erzurum Büyükşehir Belediyesi Toplum Merkezi’ne ziyarette bulunan Aydın burada Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz tarafından karşılandı. Burada eğitim gören gençlerle bir araya gelen Aydın, “TÜİK tarafından “2013 nüfus sayımı yapıldı. Erzurum’da 1 yılda toplam 17 bin kişi göç etmiştir. Bu 5 6 yıl sonrada devam ederse 2019 yılında Erzurum’da hiç kimse kalmayacak. Bun göç açığının nedeni işsizliktir. Bizde bu durumun azalması için önlemler alacağız. Benim hedeflerimden biriside bu 17 bin kişiyi Erzurum’a geri getirmek. Bunu istihdamla işsizlik oranını azaltmakla gerçekleştireceğiz. Artık Erzurum’da insanların göç etmesini istemiyorum.” dedi.

Prof. Dr. Kamil Aydın daha sonra Final Dergisi Dershanelerine geçerek burada dershane yöneticileriyle bir araya geldi.

Editör

Son Güncelleme: 08.02.2014 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.