MHP’Lİ ÇİMEN VE HIZARCI, HASANKALE’DE SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Erzurum Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, Pasinler’de oldukça yoğun bir seçim çalışması yürüttü.

16 Mayıs 2015 Cumartesi 07:19
MHP’Lİ ÇİMEN VE HIZARCI, HASANKALE’DE SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Erzurum Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, Pasinler’de oldukça yoğun bir seçim çalışması yürüttü. Hasankale’nin Ardıçlı, Sürbahan ve Demirdöven köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Hızarcı ve Çimen, büyük ilgiyle karşılandı. Hasankaleliler, seçimlerde MHP’yi birinci parti yapma sözü verdiler. 

MHP’nin Erzurum’daki seçim çalışmaları tamgaz devam ediyor. MHP Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı’nın dünkü durağı Hasankale oldu. İlçe merkezi başta olmak üzere Sürbahan, Ardıçlı ve Demirdöven köylerini de ziyaret eden MHP’li adaylar, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştılar.

Köy kahvehanelerinde seçmenlerle sohbet eden Çimen ve Hızarcı, 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak, “Bu seçim Türkiye’nin yarınlarının, geleceğinin, birlik ve beraberliğinin oylanacağı bir seçim olacak. Bu cihetle sandık başına giderken Türkiye’nin içine sürüklendiği bu karanlık tabloyu mutlaka göz önünde bulundurun. İnsanımız üzerinde oyunlar oynayanlara, kumpaslar kuranlara, havuz medyasının eşliğinde Türkiye’de algı yönetimi yapanlara hesap sorun. Üretim yapamadığınız topraklarınızın, hayvancılık yapamadığınız ahırlarınızın, bolluk ve bereketinden istifade edemediğiniz yaylalarınızın, ovalarınızın hesabını bu hükümetten sorun” diye konuştu.

Hasankaleli vatandaşlar da, MHP’li Çimen’in konuşmasına tam destek vererek, 7 Haziran seçimlerinde iktidardan hesap soracaklarını ve MHP’yi iktidara taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını kaydettiler.

Editör

Son Güncelleme: 16.05.2015 07:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.