MHP’DEN PASİNLER’DE MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Pasinler Belediye Başkan Adayı Yahya Savaş, mahalli idareler seçim çalışmaları kapsamında karargâh açılışı gerçekleştirdi.

28 Şubat 2014 Cuma 16:30
MHP’DEN PASİNLER’DE MİTİNG GİBİ AÇILIŞ
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ve İl Başkanı Zekai Kaya, partilerinden aday olan Yahya Savaş’ın seçimler öncesi karargah açılışını yapmak için Erzurum’un Pasinler ilçesine geldiler. Partililer Öztürk’ü, Kaya,’yı ve İl Teşkilatını ilçenin girişinde coşkulu bir karşılamayla karşıladılar. Yakutiye Belediye Başkan Adayı Nurullah Özkılıç’ın duasıyla birlikte karargah açılışı gerçekleştirildi.
Karargah açılışında konuşma yapan MHP Pasinler Belediye Başkan Adayı Yahya Savaş, “30 Mart 2014 Mahalli idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin Belediye Başkan Adayı olarak sizlere şunları söylemek istiyorum. Bugün burada miting yapmıyoruz. Bugün burada karargah açılışı yapıyoruz. İnanın Hasankale’de dürüst namuslu şerefli onurlu hizmete talip oluyoruz. Ranta, çıkara menfeata değil. Bugün burada sizlerle olmanın şerefini yaşıyorum. Allah nasip ederse 30 Mart’ta belediye başkanlığına seçildiğimde haktan, hukuktan yana fakirden ve garibandan yana olacağıma sizlere namusun üzerine söz veriyorum. 30 Mart 2014’te Hasankale’de rantın ve talanın bittiği son gündür” dedi.
Savaş konuşmasını şöyle sürdürdü; “Allah nasip ederse sizlere üç gün sonra projelerimizi tek tek anlatacağız. Bizler Hasankale’de hizmete, yapılacak işlere talip olduk suya kanalizasyona değil. İnsanlara aş kapısı olmaya talip olduk. Fakirin fukaranın çocuğunun geleceği olmak için talip olduk. Arkadaşlar, inanın 10 yıldır Hasankale’de gözle görülür, elle tutulur Allah rızası için bir tane çivi çaktılar mı? Eğer varsa elimizden tutsun göstersinler. Bizler kazandığımız taktir de en az 300 gencimizi işe sokacağız.” şeklinde konuştu.
İl Başkanı Zekai Kaya da “Yere düşen Hasankale’nin onurunu bugün burada Hasankale’nin burçlarına diktiniz. Bu hırsızlara, bu yolsuzlara bugün burada Hasankaleli bir dur demiştir. İnşallah 30 Mart akşamı bu kutlu yürüyüşümüzün bayramını yapacağız” diye konuştu.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, Hasankale’de belediye başkanlığını şimdiden kazandıklarını söyledi. Öztürk, kendisinin de bir Hasankaleli olduğuna vurgu yaparak, “11 yılda Hasankale’ye bir çivi bile çakılmamıştır. Ünü sınırları aşmış bir ilçenin böyle hizmet görmemesi bizleri derinden yaralamaktadır. Hepiniz TV’lerden takip ediyorsunuz. Bu ülkeyi yönetenlerin düştükleri durumu görüyorsunuz. Bu millete yazık değil mi?” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 28.02.2014 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan gun 2014-02-28 16:45:10

Hasankale ile pasinleri tanimayan ithallere ders verecegiz.memleketimize ve degerlerimize sahip cikan oz cocuklarimiza bizde sahip cikacagiz.