MHP ADAYLARI ÇİMEN VE HIZARCI AŞKALE’DEYDİ

MHP Erzurum Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, Aşkale ilçesinde seçim çalışması yaptı.

18 Mayıs 2015 Pazartesi 23:58
MHP ADAYLARI ÇİMEN VE HIZARCI AŞKALE’DEYDİ
MHP Erzurum Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, Aşkale ilçesinde seçim çalışması yaptı. 

Partililerin ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği adaylar, 7 Haziran seçimlerine önemine dikkat çekti, Aşkale’den destek istedi. Hükümetin Türkiye’nin son 13 yılını suni gündemler ve algı yönetimiyle damgasını vurduğunu anlatan MHP’li Ertürk Çimen, “Türkiye’de istikrardan bahsediyor, büyüme nutukları atıyorlar. Ama durum bunun tam tersine; büyüme kaydedilen ülkelerde esnafın, işçinin, memurun, emeklinin, çiftçinin ve üreticinin darboğaz içerisinde olması mümkün müdür? Değildir, fakat bu iktidar, her şey apaçık ortadayken, milletin borcu gırtlağına dayanmışken, hiç utanmadan, arlanmadan büyümeden bahsediyor. Bu masallara artık kimse inanmıyor” diye konuştu. 

İlçe merkezindeki esnafın büyük ilgisiyle karşılaşan MHP’li adaylar, bağlı mahalle köylerde de temaslarda bulundular. MHP iktidarıyla Türkiye’nin yeni bir döneme başlangıç yapacağını ifade eden MHP’li aday Ertürk Çimen, “Asıl huzur ne olduğunu, istikrarın ne demek olduğunu bu millet işte o zaman görecek. Çünkü kazanacak ve kazanarak büyüyecek. Bu ülkenin birinci meselesi yoksulluk ve yokluk olmayacak” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 18.05.2015 23:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.