KORUCUK MHP BAYRAKLARIYLA DONATILDI

Fethullah Gülen'in, Erzurum’un Pasinler ilçesine bağlı Korucuk köyü, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde MHP bayraklarıyla donatıldı. Bir önceki seçimlerde MHP’ye az sayıda oyun çıktığı Korucuk köyünde, köy sakinlerinin bu kez yapılacak seçimlerde MHP’ye eğilimli oldukları gözlendi.

28 Şubat 2014 Cuma 15:49
KORUCUK MHP BAYRAKLARIYLA DONATILDI
MHP'ye önceki seçimlerde az sayıda oyun çıktığı köyde bu kez MHP'ye eğilim var. Korucuk köyü MHP bayraklarıyla donatıldı. 243 seçmeni bulunan Gülen'in köyü Korucuk'ta, 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde MHP çok az sayıda oy alırken, AK Parti ise geçerli 237 oyun 222'sini aldı.
Gülen'in doğduğu köy olan ve 10 bin dönümlük alana kurulu köyün girişi ve tüm sokaklarında MHP bayrakları dalgalanıyor.
Korucuk köyü sakinlerinden 76 yaşındaki Henife Norşen, Fethullah Gülen’le çocukken birlikte okuduklarını ve sınıf arkadaşı olduğunu ifade ederek, “Önceki seçimlerde oylarımızı AK Parti’ye verdik. Ama bu seçimde oylarımız MHP’nin. Hoca efendi hangi tarafa işaret ederse, o tarafa oy veririz. İşaret MHP’den yana. Hoca efendi köyümüzün insanı, o ne derse onu yaparız” dedi.
Köyün sakinlerinden İbrahim Hakkı ise köyde seçimler öncesinde ikilem olduğunu belirterek, “Oyların yarısı AK Parti'ye, yarısı da MHP’ye gider. Önceki seçimlerde hep AK Parti idi. Ancak bu seçimlerde MHP bu köyde oy oranını yükseltecek gibi görünüyor. Her şeyden önce hangisi hayırlı ise o olsun” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 28.02.2014 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.