KILIÇ: NİHAT ARSLAN BİR AY ÖNCE İSTİFA ETTİ

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın geçtiğimiz Pazar günü Belediye Başkanları Aday Tanıtım toplantısında Fetullah Gülen'e yönelik yaptığı konuşmanın ardından istifa ettiği öne sürülen Nihat Arslan'ın 1 ay önce Meclis üyeliği adaylığı için istifa ettiğini belirtti.

29 Ocak 2014 Çarşamba 00:55
KILIÇ: NİHAT ARSLAN BİR AY ÖNCE İSTİFA ETTİ
Kılıç, "AK Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu üyesi Nihat Arslan, 1 ay önce Meclis üyeliği adaylığı için görevinden istifa etti. Geçtiğimiz Pazar günü Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısında Bakanımız Efkan Ala'nın, Fetullah Gülen'e yönelik konuşmasına tepki amacıyla istifa ettiği öne sürülen Arslan, daha önceden istifa etmiştir. Teşkilatımızda herhangi yeni bir istifa yoktur. Bu tür yaklaşımlar sadece partimize değil ülkeye de zarar verir. Biz AK Parti Erzurum İl teşkilatı olarak görevimizin başındayız, seçimlere hazırlanıyoruz. Halkımızın desteğiyle bu seçimlerden de büyüyerek, daha da güçlenerek çıkacağız." dedi.

Editör

Son Güncelleme: 29.01.2014 00:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuh Kızılgeçit 2014-01-29 17:48:09

Dün dündür bugunde bugun...Hoca efendide dün; " biz AK Partinin temel taşlarıyız" diyordu ,bugünde o taşları yerinden sökmek için israille el birliği yaparak takım oluşturuyor..! Bizde bugün anlıyoruzki hocanın hocalığı yatsı namazına kadarmış !! Hoca geceleri bir başka türeve dönebiliyormuş!!!!!!!!!!!!!!

Avatar
ÖMER @Dursun Şen 2014-01-29 12:27:27

bekle gör

Avatar
Dursun Şen 2014-01-29 11:19:46

Iki Akp linin istifasının Ülkeye zarar veriyor olduğunu söylemek nekalar mantıklı takdirinize bırakıyorum.Her şeyi bilenler AKP cemaat arasında ki çatışmada kimin haklı olduğunu bilmediklerini haklıyı haksızı bilmeyi Mevlasına havale etmelerini ne şiş yansın ne kebap zor durumunu geçiştirmekten başka birşey değil.Dün Fetullah Gülen'in Elini öpmek
Çin Amerikalarda kuyruğa girenler bugün o eli ısırma yarışındalar ne demeli siz derisini tamamlayın..

Avatar
ne olsun 2014-01-29 08:56:09

Bu tür yaklaşımlar sadece partimize değil ülkeye de zarar verir. Biz AK Parti Erzurum İl teşkilatı olarak görevimizin başındayız, seçimlere hazırlanıyoruz. Halkımızın desteğiyle bu seçimlerden de büyüyerek, daha da güçlenerek çıkacağız. diyorsun sayın başkan, Bu memleketin yetiştirdiği hassasiyetlerden biridir Fetullah Gülen, her ne şekilde olursa olsun hemşehrimiz ve manevi dinamiklerindendir. Bu şehir kendi hemşehrisini koruyamıyor ise yazık bize yazık, iyi olması kötü olması bu bizim terazimizin gücü değil onu Mevlam bilir, ancak sahip çıkmamız gerek. Habil Kabil Savaşı, Sayın Başkan lütfen sonra da mikro milliyetçilikten yakınıp da biz Erzurumlular birbirimize sahip çıkamıyoruz demeyin lütfen sözlerimizle yapıcı olmak zorundayız, ve sonra ülkem diyorsunuz, ilginç ne diyeyim Allah iyi etsin ...