İHSANOĞLU ETSO’YU ZİYARET ETTİ

Sivil toplum kuruluşlarıyla görüşmek ve verilecek iftar yemeğine katılmak üzere Erzurum’a gelen Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ETSO) ziyaret etti.

12 Temmuz 2014 Cumartesi 12:45
İHSANOĞLU ETSO’YU ZİYARET ETTİ
ETSO’da, Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ve Meclis Başkanı Saim Özakalın tarafından karşılanan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, daha sonra ETSO meclis üyelerinin hazır bulunduğu toplantıya katıldı. Toplantıda konuşan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin ülke için hayırlı olması temennisinde bulunarak, Prof. İhsanoğlu’na adaylığının hayırlı olmasını diledi. Başkan Yücelik’in kısa konuşmasının ardından Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, ETSO meclis üyeleri ve toplantıya katılan taraftarlarına hitap etti. Konuşmasında, Dadaşlar diyarı Erzurum’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Prof. İhsanoğlu, birlik, beraberlik mesajları verdi. Türkiye’nin 1000 yıllık tarihi boyunca büyük imtihanlar verdiğini kaydeden İhsanoğlu, ülkenin son imtihanının istiklal mücadelesi olduğunu söyledi. Türk milletinin her zaman bu imtihanlardan alnının akıyla ve zaferle çıktığını anlatan İhsanoğlu, ülkenin tefrikaya, ayrılığa düşmediği sürece her türlü sıkıntının üstesinde geleceğini dile getirdi.

Toplantıda konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ETSO’dan ayrıldı.

Editör

Son Güncelleme: 12.07.2014 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.