ÇİMEN VE HIZARCI’NIN YOĞUN HAFTA SONU PROGRAMI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, hafta sonunu da yoğun seçim çalışmasıyla geçirdi.

17 Mayıs 2015 Pazar 23:35
ÇİMEN VE HIZARCI’NIN YOĞUN HAFTA SONU PROGRAMI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, hafta sonunu da yoğun seçim çalışmasıyla geçirdi. Ertürk ve Çimen’in hafta sonu ziyaretlerine damgasını vuransa, pazardan alışveriş yapan bir bayanın pazar poşetlerini taşımaları oldu. 

MHP’nin Erzurum’daki seçim çalışmaları son sürat devam ediyor. Her bir adayın farklı noktalarda seçim çalışması yaptığı MHP’de, Ertürk Çimen’le Seyfullah Hızarcı da Palandöken ilçesi ve şehir merkezinde temaslarda bulundu. Cumartesi günü Palandöken’de kurulan semt pazarını ziyaret eden Çimen ve Hızarcı, pazarcı esnafla bir araya geldi, seçimlerde destek istedi. Esnafın içler acısı bir hale düşürüldüğünü ifade eden Ertürk Çimen, pazarcılara hitaben; “7 Haziran’dan sonra çok daha fazla kazanabilmek adına, evinize ekmek götürebilmek adına bu hükümete hesap sorun, haddini bildirin” uyarısında bulundu.

ADAYLAR, BAYANIN PAZAR POŞETLERİNİ TAŞIDILAR

Öte yandan Pazar ziyareti esnasında poşetlerini taşımakta güçlük çeken bir bayana evine kadar refakat eden MHP’li Çimen ve Hızarcı, vatandaşlardan tam not aldı.

MHP’li adaylar Pazar gününü ise, şehir merkezindeki esnafa ayırdı. Erzincankapı, Cumhuriyet Caddesi ve Saray Bosna Caddesi’ndeki esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelen Çimen ve Hızarcı, 7 Haziran’daki seçimlerde neden AK Parti’ye oy verilmemesi gerektiğini anlattı.

Türkiye’nin yeni bir dönemecin eşiğinde olduğunu ve bu durumun iktidarı rahatsız ettiğini anlatan Ertürk Çimen, “Saltanatlarının sona ereceğinin onlar da farkında. BU sebeple halka koalisyon edebiyatı yapıyor, aba altından sopa gösteriyorlar, apaçık tehdit ediyorlar. Milletin karnı artık bunlara tok” diye konuştu.

Adayların esnaftan ve vatandaşlardan gördükleri ilgi ise, görülmeye değerdi.

Editör

Son Güncelleme: 17.05.2015 23:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.