BBP’DEN ÇAT’A VE PASİNLER’E TALİP VAR

Büyük Birlik Partisi’nin ilçe aday adayları birer birer ortaya çıkıyor. Pasinler’e Dursun Ali Akkoç, Çat’a Muhammet Tanas talip oldu.

11 Ekim 2013 Cuma 20:17
BBP’DEN ÇAT’A VE PASİNLER’E TALİP VAR
Dursun Ali Akkoç Büyük Birlik Partisi'nden Pasinler Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.
Pasinler ile ilgili ciddi projelerinin olduğu ve bunları gerçekleştirecek güç ve birikime sahip olduğunu belirten Büyük Birlik Partisi Pasinler Belediye Başkanlığına Aday Adayı Dursun Ali Akkoç, Pasinler ilçesinin doğal ve tarihsel değerini ön plana çıkararak ilçenin şuan ki konumundan daha da ileriye taşımak için çalışacaklarını söyledi.
Akkoç, “Uygun görüldüğü takdirde Pasinler ile ilgili ciddi ve cezp edici projelerimiz var. Bunları gerçekleştirecek güç ve birikime sahibiz.  Bu projelerin arasında ikisi çılgın olmak üzere birçok projeyi birbiri ardına hayata geçirmeyi planlıyoruz. Pasinler ilçesinin doğal ve tarihsel değerini ön plana çıkararak ilçenin şimdiki konumundan daha da ileriye taşımak için çalışacağım.” dedi.
TANAS ÇAT’A TALİP
Büyük Birlik Partisi’nden Çat Belediye Başkan Aday Adayı olan Muhammet Tanas seçim bölgesi olan Çat’a gitti. Köy ve esnaf ziyaretlerinde Tanas, büyük ilgi gördü. Muhammet Tanas, hem genç olması, hem de hazırlık aşamasında olan projelerle ilgili büyük beklenti içerisine giren seçim bölgesinden büyük bir moralle döndü. Bayramdan sonra çalışmalarına hız vereceğini söyleyen Tanas, uygun görüldüğü taktirde seçimi kazanacağını iddia etti.

Editör

Son Güncelleme: 11.10.2013 20:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zülküf TANAS 2013-10-12 09:15:29

yolunuz açık davanız mubarek olsun hayırlı uğurlu olsun.