Başkan Öz güven tazeledi

AK Parti Erzurum il kongresi yapıldı. Mehmet Emin Öz yeniden il başkanlığına seçildi.

admin
admin
28 Ocak 2021 Perşembe 07:28
Başkan Öz güven tazeledi

Ak Parti Erzurum 7. Olağan İl kongresi yapıldı. Kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans ile katılırken, mevcut Başkan Mehmet Emin Öz yeniden il başkanlığına seçildi.

Erzurum Buz Hokeyi Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye yoğun katılım oldu. Pandemi kurullarına göre sınırlı sayıda delege ve partilinin alındığı salonda büyük bir coşku yaşandı.

Kongreye Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Genel Başkan Yardımcısı ve Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz, Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ, Ak Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Bölge koordinatörü Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Selami Altınok, İlçe Belediye başkanları, teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

Mehmet Emin Öz’ün başkanlığındaki AK Parti’nin yöne yönetimi şu isimlerden oluştu:

Editör

Son Güncelleme: 29.01.2021 00:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.