Başkan Orhan ikinci döneme başladı

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Adliyesi içerisindeki İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törende mazbatasını aldı.

admin
admin
05 Nisan 2019 Cuma 23:06
Başkan Orhan ikinci döneme başladı

Törene, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Recep Akdağ, Selami Altınok ve Zehra Taşkesenlioğlu, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, AK Parti İl ve İlçe teşkilatları, MHP İl ve İlçe teşkilatlarında görevli yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve Palandöken Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar mazbatalarını birlikte aldılar.

Aziziye Belediye Başkanı olan AK Parti'li Muhammed Cevdet Orhan'a mazbatasını, Aziziye İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Özgür Ercan takdim etti.

İl Seçim Kurulu’ndaki mazbata törenin ardından Palandöken Belediyesi’ne devir-teslim töreni için geçen partililer burada yapılan programın ardından Aziziye Belediye’sine geçtiler.

Başkan Orhan belediyede personelleri, meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Dua okunması ve kurban kesiminin ardından takdim edilen çiçekle belediyeye giren Başkan Orhan, meclis salonunda katılımcılara yeni dönemin mesajlarını verdi.

Başkan Orhan, seçim çalışmaları süresince çalmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmadıklarını söyledi. Geride bıraktıkları hizmet döneminde AK belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilediklerini de hatırlatan Başkan Orhan, Aziziye’nin yükselişine devam edeceğini ifade etti.

Başkan Orhan, ”Göreve geldiğimiz 2014 yılından bugüne marka ilçe marka belediye hedefiyle hareket ettik. Vatandaşlarımızın desteğini arkamıza aldık ve bugün itibariyle bölgemizin en önemli yaşam merkezlerinden birini oluşturduk. Yapacağımız yeni hizmetler ve hayata geçireceğimiz projelerle Aziziye şahlanışına devam edecektir.” diye konuştu.

Program birlikte çektirilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.