AK Parti'den suç duyurusu

AK Parti'nin Erzurum teşkilatı Başbuğ, Sağlar ve Ataklı hakkında suç duyurusunda bulundu...

admin
admin
07 Ocak 2021 Perşembe 07:32
AK Parti'den suç duyurusu

AK Parti Erzurum teşkilatı, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, eski CHP milletvekili Fikri Sağlar ve gazeteci Can Ataklı hakkında suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Adliyesinde yaptığı suç duyurusunun ardından, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, doğrudan milletin yürüttüğü ve onun temsilcisi olan Büyük Millet Meclisinin yönettiği bir istiklal mücadelesi sonunda kurulduğunu hatırlattı.

Milli irade düşmanlığının kimi zaman darbeci, kimi zaman vesayetçi, kimi zaman da marjinal akımların temsilcisi olarak karşılarına çıktığını ifade eden Öz, şöyle konuştu:

"Demokrasi tarihimiz de siyaset darbelerle her dönem inkıtaya uğratılmıştır. Bugün seçilmişlerin en kritik demokratik mücadele süreci devam ederken, bu tür söylemlerin ve yaklaşımların, kesinlikle iyi niyetli olmadığı, arkasında farklı ajandaların ve gayelerin bulunduğu tartışmaya mahal vermeyecek şekilde açıktır. Unutulmamalıdır ki terörle ve her türlü vesayet odağı ile mücadele demokrasiyi koruma mücadelesidir. Hak ve özgülük mücadelesinde ülkemizin elde ettiği kazanımlara, vesayetten darbeye, terör örgütlerinin saldırılarından uluslararası tuzaklara kadar nice badireleri göğüsleyerek sahip çıkan milletimizin, bu karanlık zihniyete de hak ettiği dersi, demokrasi ve hukuk sınırları içinde vereceğinden şüphe duymuyoruz."

Öz, tüm diğer siyasi partileri de demokrasi karşıtı açıklamalara tepki vermeye davet etti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumAK Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail keleş 2021-01-11 10:39:21

Darbeyi yapan Alparslan Türkeş'in MHP si ile kolkola yürüdüklerinin farkında değiller :)

Avatar
Haluk 2021-01-07 21:11:24

Başbuğ ile ilgili boş iş.adam darbemi istedi.bu kadar ucuz olmayın