Sinovak’da hattrick yaptım!

Sinovak’da hattrick yaptım!

admin
admin
27 Ağustos 2021 Cuma 06:54
Sinovak’da hattrick yaptım!

Vedat REFAYELİ

2 Sinovak aşısı olan biri için ne zor bir durum olduğunu yakından biliyorum.

Üçüncü doz aşıyı hangi aşıdan olsun diye düşünce içerisindeler illa ki.

Kendimden biliyorum, zira üçüncü doz aşı için verilen randevu saatinde sağlık ocağına gittiğimde ben de bir an ne karar vereceğimi bilemedim.

Her ne kadar yoğunlukta Biontek olunması yönünde telkinler var olsa bile o aşıyı olayım diye gittiysem de, ne bileyim, aklım yine Sinovak aşısındaydı.

Yani Çin’den yanaydım, Çin aşısından yine.

Hemşire hanımın ‘’İsterseniz size 10 dakika müsaade edeyim, düşünün ne aşısı olacağınızı, ona göre yapayım’’ demesi ile iyice apışık kaldım.

Kaldı ki aşı olduğum Ceylanoğlu Sağlık Ocağı’nda yalnız başıma neyi biliyorum ki ne karar vereyim diye 10 dakika bile çok diye düşündüm, bir dakika sonrasında kararımı verdim.

Sinovak olacaktım.

Kararımı vermiştim.

Her ne kadar Sinovak olmam halinde yurt dışı gibi olumsuz neticeleri de dikkate almama rağmen ilk iki doz aşıda sıkıntı çekmedim diye Çin’den yana yine tercihimi kullandım.

Kullandım ama aşıyı olduktan sonra kızımın ‘’Baba, üst üste 3 Sinovak olan bir seni gördüm, şifa olsun’’ şeklindeki watsap mesajı ile kıllanmadım desem yalan olur.

Anladım ki aslında kimse bir şey bilmiyor, spontane aşı oluyor.

Ve ben kesinlikle ve kesinlikle ilk 2 doz Sinovak olmuşum ve yan etkilerini görmemişim diye tercihimi yine Sinovak’tan yana kullanıyordum.

Artık ne çıkarsa bahtımıza.

Ne olacaksa olsun, rabbim en iyisini bilir.

Bu benim son kararımdır.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.