Kamu spotu oldular!

Kamu spotu oldular!

admin
admin
15 Nisan 2020 Çarşamba 11:45
Kamu spotu oldular!

Vedat REFAYELİ

Erzurumlu doktor Selçuk Bozhalil’in başhekimliğini yaptığı Tuzla Devlet Hastanesi, çekilen bir video ile Türkiye’nin gündemine girdi.

Koronavirüs salgını sebebiyle tam kapasiteyle çalışan hastane görevlilerin ‘Evde kal’ çağrısı, ulusal televizyonlarda yayınlanarak farkındalık oluşturdu.

Profesyonel çekim ile gerçekleşen klipte hastane doktorları virüsün ne denli önemli olduğuna vurgu yaptı, vatandaşların bu sebeple evde kalarak kendilerine yardımcı olmalarını istediler.

Başhekim Dr.Selçuk Bozhalil de kısa bir konuşma yaptı, ‘’Bugün evde kalırsak yarın sokaklar bize kalacak’’ mesajını verdi.

Daha önce Erzurum’da 13 yıl Numune Hastanesi Başhekimliği görevinde bulunan Bozhalil’in hastanesinde çekilen videonun büyük ilgi görmesi, memleketi Erzurum’da da sevinçle karşılandı..

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANSEVER 2022-03-17 13:32:45

HASTANENİZDE UZUN ZAMANDIR USG ÇEKİMLERİNDE SIKINTI YAŞANIYOR. İNSANLARA BAŞKA YERLERDE YAPTIR DENİYOR NEDEN ÇÖZÜM ÜRETİLMİYOR.