Böyle bir şanssız bina olamaz!

Palandöken Belediyesi eski Başkanı Orhan Bulutlar tarafından yaptırılan ve Nikah Sarayı olarak hizmet vermesi planlanan bina, ortada kaldı.

Muhammet Sunar başkanın bir türlü kanının kaynamadığı ve bu sebeple de büyük uğraşlar sonrasında Turizm ve Kültür Müdürlüğü’ne devri sağlanan bina Devlet Tiyatroları’na tahsis edilecekti ama ondan da vazgeçildi.

Sebep olarak da tiyatro binasına uygun olmaması ve uygun hale gelmesi için çok fazla para harcanacak olması gösterildi.

Yani harcı borcunu ödemez diye düşünüldü!

Devlet Tiyatroları için son derece elverişli olmasına rağmen bu sebeple reddedilen binanın akibeti merak konusu haline geldi.

Belediyeye de önemli ölçüde mali külfet getirmişliği olan ama başka bir kuruma bir şekilde devredilen bina ne olarak hizmet verecek, herkes kadar ben de merak ediyorum.

***

Bu arada, eski Başkan Orhan Bulutlar ile bu binayı konuştum, Nikah Sarayı olarak kullanılmasının akılcı olacağını düşünüyor.

‘’Kapris ve komplekse gerek yok. Burası Nikah Sarayı olarak yapıldı, yine aynı şekilde hizmet verilmesinde yarar vardı. Ben görevime devam ediyor olsaydım Nikah Sarayı olarak bina borcuna rağmen yine Belediyede kalırdı, pandemi sonrasında gayet işler hale gelirdi. Belediye tarafından başka bir kuruma devredilmesi doğru olmamıştır. Bu konuda niye aksi düşündüler halen daha anlamakta zorluk çekiyorum’’ dedi.

Ne yalan söyleyeyim, ben de şahsen belediyeyi borca dahi sokmasına rağmen böylesine yüzük kaşı bir bina Nikah Sarayı olarak hizmet vermeliydi.

Devir kararı alındığında aceleci davranıldı, akılcı yaklaşılmadı diye düşünüyorum, nokta.

Bu benim son kararımdır.

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Zihin fukara olunca akıl ukala olurmuş!

DUVARIN DİLİ : Büyük aşklar ya sonsuzdur, ya da onsuz!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.