BİLİRDÖNMEZ'İ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu yayınladığı mesajla , DAGC eski başkanlarından gazeteci büyüğümüz Demir Bilirdönmez’i ölüm yıldönümünde andı.

27 Ocak 2013 Pazar 15:55
BİLİRDÖNMEZ'İ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

Bilirdönmez’in Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nin bu günlere gelmesinde önemli emeği bulunduğu hatırlatılan açıklamada, “Camiamızın “Ağabeyisi” , Durdemir Bilirdönmez, 23 Ocak 2011 tarihinde sessizce aramızdan ayrıldı. Mesleki yaşamını hayata veda ettiği güne kadar sürdüren Başkanımız, geçen 50 yılda yerel gazetelerde muhabirlik, yaygın basında bölge temsilciliği ve bölge müdürlüğü, DAGC kuruculuğu ve iki dönem de DAGC Başkanlığı yaptı. Erzurum Basını çalışanları olarak bizler, mesleğin duayeni Durdemir Bilirdönmez’den çok şeyler öğrendik. Birçoğumuzun üzerindeki emeklerini göz ardı edemeyiz.”denildi.

Hayatı  boyunca çevresiyle ve Erzurum dışındaki basın camiasıyla da çok iyi ilişkiler kuran, Durdemir Bilirdönmez’in, Erzurum Basın camiasının akil adamı olduğu kaydedilen açıklamada, “Bugün, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti olarak,  yalnızca eski başkanımızı değil, önemli bir duayenimizin eksikliğini hissediyoruz. Onun gazeteci kimliğinin yanı sıra beyefendi kişiliğini minnetle hatırlayacağız. Ölüm yıldönümünde kendisine rahmet diliyoruz. " İfadeleri kullanıldı.

Editör

Son Güncelleme: 27.01.2013 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.