Gürkan Özpeker’in kardan adamı!

Gürkan Özpeker’in kardan adamı!

admin
admin
21 Ocak 2021 Perşembe 07:15
Gürkan Özpeker’in kardan adamı!

Vedat REFAYELİ

Önceki gün akşam saatlerinde başlayıp devam eden kar yağışı Erzurum’da hayatı olumsuz yönde etkilerken, her zaman olduğu gibi yine sıcak, hoş manzaralar da belirmeye başladı.

Özellikle çocuklar, yağan karı fırsata dönüştürüp kardan adam yaparak gönüllerince eğlenirken, çoğu kişi de kar manzaralarından oluşan fotoğraflar çekti, il dışındaki tanıdıkları ile sosyal medya araçları vasıtasıyla paylaştı, zorlu kışı tarihe not tuttular.

Bu arada dün facebook’da gördüğüm minik bir kardan adam da Erzurum’dan değil ama bir Erzurumlu tarafından Ayvalık’dan geldi.

Kavak Mahalleli Erzurumlu Türk Halk Müziği emekli sanatçısı Gürkan Özpeker, evinin önünde yapıp çektiği kardan adamı paylaşırken, küçüklüğüne atıf yaptı, ‘’Ayvalık’ın kardan adamı da ancak bu kadar olur’’ dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Dağdeviren 2023-05-01 14:59:36

Kardan adam değil adam gibi adam gerçek sanatçı hergun bir kaç Türküsünü radyo da dinliyorum. Allah sağlık sıhhat versin