Pandemi bereketi!

Fırsata çevirmek buna derler..

admin
admin
24 Haziran 2021 Perşembe 08:12
Pandemi bereketi!

Vedat REFAYELİ

Erzurumlu TRT Halk Müziği sanatçılarından Nurullah Akçayır, yeni albümü ile huzurlarda.

Sanat yaşamı boyunca 7 albüm çıkartan ve bu son albümü ile yeniden türküseverlerin karşısına çıkan Nurullah Akçayır, esasında pandemiyi fırsata çevirenlerden.

Pandemi döneminde herkes evine kapanırken, o boş durmadı, Dikmen’de ki kendisine ait Name Stüdyosunu mesken tuttu.

Aralarında 4 yeni parçanın da olduğu 15 parçadan oluşan bir albüm çıkartmayı başaran Akçayır’a, Esat Kabaklı, Selma Geçer, Nilgün Kızılcı, Prof.Dr. Erol Parlak, Reyhan Erinç, Esra Er Ekinci ve Yıldırım Budak gibi önemli sanatçılar da vokal ya da düet yaptılar.

30’a yakın saz sanatçısının da renk kattığı albüm hazırlığında Akçayır’ı eşi Tuğba Akçayır ile kızları Elif, İrem ve Yağmur bir an olsun yalnız bırakmadılar.

Tecrübeli sanatçı, bir çok parçasına klip de çekerken, her yöreden eserlerin olması da albümü daha da renkli kıldı.

Azeri, Kerkük ve Aşık Veysel’den de eserlerin yeraldığı albüm satışı başlarken, türküseverler ve Nurullah Akçayır hayranları Erzurum’da sadece Vehip Atalay Kitapsarayı’ndan bu albümü satın alabilecekler.

Editör

Son Güncelleme: 26.06.2021 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.