En az B.B Erzurum Spor futbolcularının yaşından daha fazla spora müsabık ve akademik hizmeti olan biri olarak, uzaktan gözlemlediğim kadarı ile,

Gece yoğun mesaide oldukları için bu futbol silüetleri sahada uykularını tamamlıyorlar. Her biri birer general edası ile kendi başlarına buyruk yine sahada keyfe değer takılıyorlar.

Ümit Aktan’ın pervasızca kullandığı Erzurum’a ikram edilen süperliğe, misafir gelmiş gibi, Erzurumluların ikramlarını yiyip gidecekler, kendi aralarında yaptıkları ikram kapma mücadelesi takımın asıl disiplin sorunu olup bunu da pek de güzel yöneticilerine havale ediyorlar.

İkrama gelince süper ligi bize ikram eden bu futbolcular değil de, kaleci seçmiş o da net anlaşıldı.

Tesislerde, bir tesis amiri var mı bilmiyorum, gece üçlere kadar odalarının lambaları yandığına göre, galiba bu arkadaşlar karanlıkta uyuyamıyorlar bari başlarına bir de güvenlikçi verin uykularını iyice alsınlar.!

Bir de belli keyifçiler, dışarıdan ziyafetler, kebaplar, üzerine bir de nargile sefaları, gurbet şarkıları falan derken, soğuk memlekette, sıcak tesis sohbetleri muhabbetleri derken 4 golü yemeleri bile dostluklarını, sohbetlerini, gülüşmelerini sekteye uğratmıyor.

Dostlar alış verişte görsün zihniyeti ile yönetilenler, dostlar sahada görsün mantığı ile antrenman yapar, dinlenir, beslenir, eğlenir, içer, uyur ve yetmezmiş mi gibi 4 gol yer ancak yarabbi çok şükür derler.!

Bu şehrin yerli dinamikleri hocaları ve futbolcuları bunlara sahada toz yutturur amma maalesef ev danası buzağı olmaz zihniyeti birilerinin kanlarına fena işlemiş olsa gerek ki kulüp ithal buzağı çiftliğine dönmüş kimsenin umurunda değil vesselam…

Selam saygı dua…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.