Mehmet hasta, doktoru adamın hatununu çağırıyor, "sakın ha birkaç gün eşinden bir eylem beklemeyesin ha," diyerek evine gönderiyor Kadının canı sıkkın, söylenerek gidiyor eve. Üç gün sonra adam hastaneden çıkıp eve geliyor, hatunun suratı mahkeme duvarı, ne hoş geldin var, ne de geçmiş olsun, sözleri!

Gece oluyor, kadın yatağa giriyor, adam karısının arkasından sarılıyor, kadın dönüp, "hoş geldin Meemmet," diye cilveyle fısıldıyor.

..

Küresel olarak, emperyalizmin ve kapitalizmin hasta olduğunu iddia eden sosyologların ve ekonomistlerin sayısı hiç de az değil!

Demokrasiden ve sosyal devlet yapısından kopan devletlerin işlevi olmayan bir erkek hastalığına yakalandığını söyleyen ideologlar, kapitalizmin sonunun geldiğini belirterek, sosyalizme kapı açmayan toplumların, emek sömürüsü ile beslenen siyaset yapısı ve sermayenin bu dalgalarda boğulacağını savunmaktalar!

Gelin görün ki; bu savı göz ardı eden toplumlar, kapitalizme ve emperyalizme önce karşı durup, somurttuktan sonra, "hoş geldin," diyerek gönüllü olarak özlemlerini gidermeye çalışıyorlar!

Emperyalizmin sömürü, kapitalizmin ise emek ve sömürüden kâr etmek olduğunu yineleyecek olur isek, bir takım şakşakçı aç bitler bizim gibi düşünenlere, "vatan haini," yaftasını alnımıza yapıştırmak için sıraya girerler.

Çünkü onlar için vatan, "sömürülmesi gereken emekçiler ve satılabilir topraklardır!"

İyi tanımak gerek emperyalizmin bu çöplük saksağanlarını! Bunlar, her türlü manevi değerleri kullanarak ve her türlü rengi ile Anadolu'da açan çiçekleri yok ederek, "Anadolu Türklere bırakılmayacak kadar değerlidir," fikrine hizmet eden sahtekâr fikirlilerdir!

Bu Anadolu'yu ana sayan Mustafa Kemal Atatürk'ün "vatan namustur," diyerek namusumuzu korumak için şehitleri ardına takarak ve cephelerde savaşarak can verenlerin vatanıdır Türkiye Cumhuriyeti.

O yüzden bazı dingillerin ve sözde dinlilerin ne sözlerine ne de yüzlerine dönüp de bakmamak gerek! Açıkça söyleyelim, bu milleti, etnik ya da mezhep olarak ayrıştırmaya çalışan kim var ise onlardan uzak durmak gerek. Bir aileye dalavereyle girmiş ve o aileyi dağıtmak için her türlü iftirayı ve tezgâhı kuran maskelilerin maskesi birgün mutlaka düşecektir.

İşte o zaman sen seyreyle cümbüşü!

Ben demedim, o dedi!

Ben yapmadım, o yaptı!

Ben suçsuzum, falanca suçlu!

Kullanıldım!

Beni Allah affetsin!

Gibi cümleler havada tak kanatlı kuş gibi uçmaya çalışacaktır.

Göreceksiniz, bu böyle olacaktır; çünkü bu topraklarda vatan için, bayrak için, bağımsızlık için can verenlerin ve mezarında bir taşı bile olmadan toprağa gömülen şehitlerin ahı vardır.

Böyle olmaz ise çok büyük bir adaletsizlik olur! Olmaz ise en başta benim imanım sarsılır!

..

Mehmet hasta, doktor adamın hatununu çağırıyor ..

Hoş geldin emperyalizm!

E, birileri yanıp tutuşuyor, alışmışız bir kere!

Değil mi yani!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.