Yazıcı, doğalgaz ve elektrik faturalarına dikkat çekti

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı, vatandaşın özellikle kış aylarında muzdarip olduğu elektrik ve doğalgaz faturaları ile ilgili önemli bir çağrı yaptı.

admin
admin
03 Şubat 2020 Pazartesi 06:36
Yazıcı, doğalgaz ve elektrik faturalarına dikkat çekti

Yazıcı, “Erzurum ve benzeri iklim şartlarına haiz illerde gerek tüketiciye, gerekse üreticiye doğalgaz ve elektrik fiyatlarında özellikle kış aylarında indirimlerin yapılması gerektiğini söyledi.

Özellikle ağır kış şartlarının seyrettiği beş aylık süreçte KDV‘nin alınmaması gerektiğine vurgu yapan Yazıcı, “Yine söz konusu ayların yüklü doğalgaz ve elektrik faturalarının 12 aylık taksitlendirme yapılarak bir yıla yayılması Sosyal Devlet olmanın bir gereğidir!” dedi.

Sözkonusu teklifiyle ilgili de bir çağrıda bulunan Ahmet Gökhan Yazıcı, “Bu minvalde Doğu Anadolu’yu temsil eden bütün siyasi parti temsilcilerini, sivil toplum kuruluşlarını, milletvekilleri ve belediye başkanlarını, kamu ve özel müteşebbis sorumlularını kollektif bir birliktelikle konuyu meclisin ve yetkililerin dikkatine sunmaya davet ediyoruz. Nitekim aslolan millettir. Biz vekalet sahiplerine düşen millete hizmettir.” ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.