YAŞLI KADIN, KOMUTANI AĞLATTI

'Yaşlılar Haftası' nedeniyle özel bakım evlerini ziyaret eden Jandarma Genel Komutanlığı nezdinde, Erzurum İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, yaşlı bir kadının söylediği “Annem” türküsü ile duygulu anlar yaşadı.

25 Mart 2014 Salı 09:41
YAŞLI KADIN, KOMUTANI AĞLATTI
'Yaşlılar Haftası' münasebetiyle, Erzurum İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu ve ekibi, Özel Güzide bakım evinde bulunan yaşlıları ziyaret etti. Yaşlılarla tek tek görüşüp, sohbet eden Albay Uysal Ağaoğlu, yaşlılara karanfil ve hediyeler verdi. Albay Uysal Ağaoğlu, odaları gezerken yaşlı bir kadın, “Komutanım size türkü söyleyeyim mi?” dedi. Komutanın, “söyle” demesi üzerine, türkü söylemeye başlayan yaşlı kadın söylediği “Annem” türküsü ile komutanı duygulandırdı. Yaşlı kadınının türküyü söylediği anda Erzurum İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu’nun gözleri doldu.
Türkünün bitmesiyle yaşlı kadını alkışlayan Albay Uysal Ağaoğlu, karanfil vererek türküyü çok güzel söylediğini belirtti.

Editör

Son Güncelleme: 25.03.2014 09:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.