Vali Memiş’ten Dünya Çocuk Hakları Günü mesajı

Erzurum Valisi Okay Memiş, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

admin
admin
20 Kasım 2020 Cuma 06:47
Vali Memiş’ten Dünya Çocuk Hakları Günü mesajı

Vali Memiş, mesajında, 20 Kasım'ın her yıl dünyada olduğu gibi Türkiye'de de "Dünya Çocuk Hakları Günü" olarak kutlandığını belirtti.

Çocuk Hakları Sözleşmesi'nin altına imza atan ilk devletlerden biri olan Türkiye'nin, çocuklara büyük önem verdiğini ifade eden Memiş, şunları kaydetti:

"Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, bizlerin en önemli varlık kaynağıdır. Her çocuk öncelikle sağlık, eğitim ve diğer tüm imkanlardan yararlanma, barış dolu bir dünyada hayatın tüm güzelliklerini yaşama hakkına sahiptir. Dünyamızın ümidi, geleceğimizin teminatı, hepsi birer nadide çiçek olan gözbebeğimiz çocuklarımızı tehlikelerden ve zararlı alışkanlıklardan koruyarak, gelişmelerine ortam hazırlamak idealimiz olmalıdır. Dünyayı sevgi ve barış ortamına çevirmek tüm ülkelerin ve insanların gönüllü ve en samimi gayretleriyle mümkün olacaktır."

Memiş, tüm çocukların Dünya Çocuk Hakları Günü'nü kutlayarak, daha sağlıklı günlerle birlikte sevgi ve barış dolu bir yaşam dileğinde bulundu.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumValiOkay Memiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.