Vali Azizoğlu okul inşaatlarını inceledi

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, yapımı devam eden ve bitme aşamasına gelen okul inşaatlarını inceledi.

admin
admin
17 Ekim 2018 Çarşamba 08:25
Vali Azizoğlu okul inşaatlarını inceledi

Yakutiye ilçesinde bitmek üzere olan, 24 derslik İmam Hatip Lisesi'ni gezen Azizoğlu, okul binasının bulunduğu alanda inceleme yaptı.

Muratpaşa Mahallesi'nde yapımı süren 24 derslikli ortaokulu da ziyaret eden Azizoğlu, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Azizoğlu, temaslarının ardından yaptığı açıklamada, çocukların daha mükemmel ve sağlıklı ortamlarda eğitim görmeleri için gerekli alt yapıyı oluşturduklarını belirterek, "Son iki yılda Erzurum’da okul sayısı arttı. Bu süreçte ilgili bakanlıklar, hayırsever iş adamlarımızın yanı sıra başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, ilçe belediyelerimizle 52 okulu tamamladık. Şu anda 88 okulumuzun inşaatı da devam etmektedir. Bitirilecek olan okullarla, ilimizde ikili eğitim tamamen ortadan kalkmış olacaktır." ifadelerini kullandı.

Vali Azizoğlu'nun okul incelemelerine, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve ilgili kurum müdürleri de eşlik etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.