VALİ ALTIPARMAK ÖZEL İDARE ÇALIŞMALARINI MASAYA YATIRDI

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak kurum ziyaretlerine devam ediyor.

09 Haziran 2013 Pazar 21:46
VALİ ALTIPARMAK ÖZEL İDARE ÇALIŞMALARINI MASAYA YATIRDI
Dün İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek şehrin asayişi hakkında bilgiler alan Vali Altıparmak bugün de İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ni ziyaret etti. Vali Altıparmak Özel İdare çalışmaları ile ilgili ayrıntılı bilgiler alarak tavsiyelerde bulundu.
Erzurum İl Özel İdaresi toplantı salonunda 3 saat süren toplantıda Genel Sekreter Ednan Yazıcı tarafından Vali Altıparmak’a brifing verildi. Bu güne kadar yapılan KÖYDES ve Özel İdare çalışmalarını anlatan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yazıcı bu seneki çalışma programı hakkında da bilgiler verdi.
Erzurum’da turizmin geliştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunulan toplantıda konuşan Vali Altıparmak şehrin öncelikleri noktasında tavsiyelerde bulundu.
Toplantıya katılan daire başkanlarının da görüş ve fikirlerini dinleyen Vali Altıparmak, bu sene son sezonu geçirecek olan kurumun kışın yapacağı kar mücadelesine belediyeleri de dahil etmesini ve bu konuda deneyim kazanmaları konusunda yardımcı olmalarını istedi. Vali Altıparmak İl Özel İdaresinin Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin ardından hizmetlerin aksatılmaması noktasında da şimdiden tedbirler alınmasını istedi. 
 

Editör

Son Güncelleme: 09.06.2013 21:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.